Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-10-2017 11:31   Güncelleme : 25-10-2017 11:42

OMÜ’nün Sağlık Bakanı Ahmet Demircan karne Komedisi Bir gerçeği daha ortaya çıkardı!

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin Akademik Yıl açılış törenlerinde Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’a sürpriz olarak ilkokul karnesini hediye olarak vermek istemeleri yeni bir gerçeği daha gün yüzüne çıkardı.

OMÜ’nün Sağlık Bakanı Ahmet Demircan karne Komedisi Bir gerçeği daha ortaya çıkardı!

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin Akademik Yıl açılış törenlerinin ardından OMÜ yönetimi Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’a bir sürpriz yapmak istemişti.

Bakan’ın ilkokul karnesini bularak çerçeve yaptırdılar ve törenin ardından Bakan’ sürpriz hediyesini takdim etmişlerdi.

DEMİRCAN DEĞİL TEMEL

Fakat Bakan karneyi incelerken bir teferruat dikkatinden kaçmadı ve “Bu karne benim değil. Ben başarılı bir öğrenciydim. Bu karnede ORTA var. Benim notlarımın hepsi PEKİYİ’ydi” demişti.

Bakan karneye daha dikkatli bakınca gerçek ortaya çıktı. Karnenin tarihi de Bakan’ın liseyi okuduğu yıllara aitti.

Akasyamhaber OMÜ’deki Sağlık Bakanı Ahmet Demircan Karne Komedisinde şimdiye kadar hiç bilinmeyen bir gerçeği daha ortaya çıkararak bir gazetecilik başarısına imza atıyor.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın ilkokul, ortaokul ve lisedeki soy isminin Demircan değil Temel olduğunu OMÜ dahil hiç kimse bilmediği için Bakan Demircan’ın kendisine takdim edilen İlkokul karnesinin hemen kendisine ait olmadığını nasıl anladığı tam olarak açığa çıkmamıştı.

Akasyamhaber’in ulaştığı bilgiler ve kaynaklar, Sağlık Bakanı Demircan’ın Temel olan soy ismini üniversiteye başlarken Demircan olarak değiştirdiğini kesin olarak doğruluyor.

akasyamhaber / Özel Haber

adminadmin