Spor
Giriş Tarihi : 09-04-2015 17:00   Güncelleme : 09-04-2015 17:00

Orduspor'da play-off heyecanı

ORDU (AA)  - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) play-off çeyrek finalinde Abdullah Gül Üniversitesi ile eşleşen Orduspor'un başantrenörü Alper Durur, turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi

Orduspor'da play-off heyecanı

ORDU (AA)  - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) play-off çeyrek finalinde Abdullah Gül Üniversitesi ile eşleşen Orduspor'un başantrenörü Alper Durur, turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off çeyrek finalinde 16 Nisan Perşembe günü deplasmanda Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaşacaklarını söyledi. 

Play-off maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Durur, "Hedefimiz her takım gibi çeyrek finalde rakibimizi eleyip yarı finale çıkmak" dedi. 

İşlerinin kolay olmadığını ifade eden Durur,  "Rakibimizi eleme şansımız var ama bu sadece bize bağlı değil. Abdullah Gül Üniversitesi‘ni elemek için bizim çok iyi oynamamız ve rakibin de gününde olmaması lazım" diye konuştu. 

Durur, rakipleri Abdullah Gül Üniversitesi'nin ligin en iyi kadrodan kurulu takımlarından olduğunu vurgulayarak, "Bizim öncelikli hedefimiz iyi oynamak. Sahaya çıkıp her zamanki gibi elimizden gelen mücadelenin en iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı.

adminadmin