Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-12-2016 13:55   Güncelleme : 31-12-2016 13:55

Özel Güvenlikçiler Samsun Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Kılıç ile Görüştü

​ÖZ-İŞ, Öz Savunma Ve Güvenlik İşçileri Sendikası Samsun Şube Başkanı Mustafa Öztürk Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç’ı makamında ziyaret ederek sorunlarını anlattı.

Özel Güvenlikçiler Samsun Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Kılıç ile Görüştü

Öz Savunma Ve Güvenlik İşçileri Sendikası Samsun Şube Başkanı Mustafa Öztürk geçtiğimiz günlerde yaşadıkları sorunu yine Akasyam Haber aracılığı ile kamuoyuna anlatmıştı.

Hastane güvenlik personeli olarak çalışan arkadaşlarının yaşamış oldukları sorunları ve bazı alanlarda aynı güvenlik personeli görevini yapan diğer personel arkadaşların arasındaki adeta maaşlarında afaki bir farkın bulunmasını ve bu sorunu çözme tekliflerini dikkate aldı.

KILIÇ’IN DİKKATE ALMASINDAN MEMNUN OLDULAR

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç, kendilerini ziyarete gelen Öz Savunma Ve Güvenlik İşçileri Sendikası Samsun Şube Başkanı Mustafa Öztürk, yardımcısı Uğur Han, Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi’nden Elif İnce, Fizik Tıp Rehabilitasyon Hastanesi’nden Mustafa Arslan, Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’nden Murat Çebi, Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Süleyman Ergin katılımıyla ziyareti gerçekleştirdiler.

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç’ın kendilerini dinlemesi ve dikkate almasından oldukça mutlu olduklarını ve gerekli araştırmaların yapılması ve daha iyi çalışma ortamları sağlanması açısından özellikle ilgileneceğinin sözünü alan ziyaretçiler Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç’a teşekkürlerini ileterek ayrıldılar.

 

Haber: Gül Gülsüm GÜNDÜZ

adminadmin