Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-03-2018 13:57   Güncelleme : 08-03-2018 13:57

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu: Temizlenmenin Tek Yolu; Milli Görüş!

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu: Temizlenmenin Tek Yolu; Milli Görüş!

Ak Parti’den kendilerine yönelik ittifak baskılarını değerlendiren Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, ‘’Hala uyanmayacaksınız değil mi?’’ diye sordu.

GEÇ TE OLSA FARKINA VARDILAR

Ak Parti’nin gittiği yolun Siyonizm’in kıskacında oyuncak olma yolu olduğunu belirten Armutçu, ‘’2001’den beri Milli Görüş gömleğini çıkarmak suretiyle bu yoldan ayrılıp, batı taklitçiliğine soyunan ve yanlışlar ummanında yol alanlar; 2018’e kadar yürüdükleri yolun, Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya, İslam Birliği ve Adil Ekonomik Düzen yolu değil; yürüdükleri ve beraber ıslandıkları bu yolun ırkçı Siyonizm’in kıskacında oyuncak olma yolu olduğunun geçte olsa farkına vardılar.’’dedi.

YENİDEN BÜYÜK BİR YANLIŞA SÜRÜKLENİYORLAR

İktidar sahiplerinin yaptıklarından pişmanlık duyduklarını fakat elde ettikleri ganimetleri kaybetme korkusuyla yanlışlarda ısrarcı olduklarını vurgulayan Armutçu şunları kaydetti;

‘’Gerçekten vicdan muhasebesi güden ve yaptıklarından pişman olanların yanında; zalim emperyalizmin kendilerine sunduğu ve bu zalim düzenin kendilerine kazandırdığı itibar ve ganimetleri kaybetme korkusundan dolayı ses çıkarmayanlarda var. Bugün her fırsatta vicdan dürtüleriyle pişmanlıklarını itiraf etmeye kalkanlar; ya etrafındakiler ya da şeytanın kibir baskısıyla söylemlerini maalesef sadece Erbakan’a sevgilerini iletmeyle dile getirebiliyorlar. Kendilerini aklayabilmek ve mevcut konumlarını muhafaza edebilmek için; doğrulardan taviz vermeyen, kınayıcının kınamasına aldırmadan 40 yıldır istikametten milim şaşmayanları yanlarına çekmeye çalışıyorlar. Yalnız bu arkadaşların bu tavırları, sadece kendi vicdanlarını rahatlatıyor; geçmişteki hataları ve yanlışları asla temizlemiyor. Temizlik ve tedavi sadece Erbakan’a methiyeler dizmeyle, masum, temiz ve alçak gönüllü kardeşler topluluğunu yanlarına çekmeyle onlara iş olanakları sağlamayla değil; o lidere ve onun yolundakilerin yoluna biat etmeyle olacağını anlayamıyorlar. Tabi bu algı onları yeniden büyük bir yanlışa sürüklüyor. Nedir bu yanlış? Hatalarından dönüp millete olan geçmiş borçlarını ödemek için iltihak edecekleri; herkesin kurtuluşu için açık olan kapıya çamur atmalarıdır.

Beyler, bilerek ya da bilmeyerek girdiğiniz bu çamurlu yoldan kurtuluşun ve temizlenmenin tek yolu: Milli Görüş pınarında yıkanmaktır; ona necaset akıtmak değil.’’

adminadmin