Genel
Giriş Tarihi : 21-12-2020 12:30   Güncelleme : 21-12-2020 12:30

Saçta Profesyonel Bakım!

Saç, kişinin dış görünüşünde önemli rol oynayan faktörlerden biridir. Bu sebeple herkes saçlarının sağlıklı ve parlak görünmesini ister. İyi bir saçın temelinde ise düzenli olarak yapılan bakım rutinleri vardır. Sağlıklı ve canlı saçlara kavuşmak için düzenli saç bakımı son derece önem taşır. Ancak burada dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri tercih edilen ürünlerin doğal, organik veya dermokozmetik içeriğe sahip olmasıdır.

Saçta Profesyonel Bakım!

Diğer bir önemli nokta ise kişinin saç tipidir. Her saç tipi ve problemi için ayrı olarak ürünler geliştiren Kerastase saçlarınıza profesyonel bir dokunuş sağlar. Şampuan, saç kremi, maske, serum, bakım yağı gibi ürün çeşitleri ile saçlarınızı onarır, canlandırır ve parlaklık kazandırır. O halde gelin birlikte Kerastase markasını ve serilerini yakından inceleyelim…

Kerastase Densifique serisi gürlüğünü kaybeden ve incelen saçlar için geliştirilmiştir. Özel içeriği sayesinde saç köklerini besler, saçların yoğunluğunu ve canlılığını yeniden kazandırmaya yardımcı olur. Seri içeriğinde şampuan, bakım kremi, maske ve serumu bulunmaktadır. Özellikle Kerastase Densifique serum ve Kerastase şampuan kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Kerastase Specifique serisi saç derisi hassasiyeti, kaşıntısı, kepek, saç dökülmesi ve yağlı saç dipleri gibi saç derisi ile ilgili sorunları en aza indirmek için geliştirilmiştir. Saçların doğal yapısını koruyarak yaşadığı problemleri gidermeyi destekler.

Kerastase Aura Botanica serisi canlılığını kaybetmiş saçlar için ışıltı kazandırmak için geliştirilmiştir. Özel formülü saçlardaki elektriklenmeyi kontrol altına alır, besleyici özelliği sayesinde saçlara ışıltı ve yumuşaklık kazandırır.

Kerastase Resistance serisi kimyasal veya mekanik aşınma nedeniyle zayıflamış saçları güçlendirmek ve eski canlılığını geri kazandırmak için tasarlanmıştır.

Sizde Kerastase Elixir Ultime,  Krastase şampuan, Kerastase serum ve daha bir çok ürün çeşitlerini https://www.dermokozmetika.com.tr/kerastase adresi üzerinden inceleyebilir, saçınızın ihtiyaç duyduğu bakım ürünlerine fırsatlarla sahip olabilirsiniz.

Doğal Bakım ile Saçlarını Güçlendir

Yapılan araştırmalara göre uzmanlar saç bakım ürünlerinin içeriğinde silikon, paraben gibi sentetikler kullanılmayan bakım ürünlerinin kullanılmasını tavsiye ediyor. Özellikle saç derisine direk etki eden şampuan seçimi bu konuda son derece önem taşıyor.

Organicum ürünleri paraben, silikon, boyar madde gibi zararlı kimyasallar içermez. Ürünler organik içeriklerle ve vegan formüllerle tamamen doğa dostu olarak geliştirilmiştir. Organik içerikleri sayesinde saçları besler, güçlendirir ve ihtiyaç duyduğu bakımı karşılar. Her saç tipi için özel geliştirdiği Organicum şampuan kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Sizde organicum şampuan fiyat ve tüm ürün çeşitlerini https://www.dermokozmetika.com.tr/organicum adresi üzerinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo fırsatıyla sahip olabilirsiniz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN