Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-10-2016 14:07   Güncelleme : 05-10-2016 14:07

Sadef’ten Atakum’a Davet

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı, İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Samsun Tanıtım Günlerine davet eden SADEF Başkanı Yıldıray Baş, “Samsun tanıtım günleri ile şehrimizin kültürünü, yaşantısını ve değerlerini tüm Türkiye ile paylaşacağız” dedi.

Sadef’ten Atakum’a Davet

Samsun Haber - Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ve Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Yıldıray Baş, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti. Başkan Baş, 18-24 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul’da geniş katılımla gerçekleşecek olan Samsun Tanıtım Günlerine, Başkan Taşçı’yı davet etti.

SADEF öncülüğünde gerçekleştirilecek olan Samsun Tanıtım Günlerini önemsediklerini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Şehrimize yönelik bu tür çalışmalara son derece önemsiyoruz. Samsun’un tanıtılması, başta turizm olmak üzere birçok alana katkı sağlayacaktır. Bu anlamda biz de Atakum Belediyesi olarak bu önemli tanıtım günlerinde hemşerilerimizle buluşacağız” diye konuştu.

18-24 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Samsun Tanıtım Günlerinin davetiyesini Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya takdim eden SADEF Başkanı Yıldıray Baş, “İstanbul’da gerçekleştireceğimiz Samsun tanıtım günleri ile şehrimizin kültürünü, yaşantısını ve değerlerini tüm Türkiye ile paylaşacağız. Büyük bir hazırlık içerisindeyiz. Bu önemli günlerde Atakum Belediyesini de yanımızda görmekten onur duyacağız” dedi.

adminadmin