Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-10-2016 08:54   Güncelleme : 05-10-2016 08:54

Sadef’ten Bahçeli'ye Davet

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi 18 Ekim'de İstanbul'da gerçekleştirilecek Samsun Tanıtım Günleri'ne davet etti.

Sadef’ten Bahçeli'ye Davet

Genel merkezi İstanbul’da bulunan Samsun Dernekler Federasyonu, 18 Temmuz’da yapılacak Samsun Tanıtım Günleri için ‘resmi davet’ ziyaretlerini sürdürüyor. Genel Başkan Yıldıray Baş, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi TBMM’deki makamında ziyaret etti. MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta ile eski milletvekili Hüseyin Edis’in de yer aldığı ziyarette SADEF’in davetini kabul eden Devlet Bahçeli, “Geçtiğimiz yıllarda da çok istememe rağmen bu büyük buluşmada yer alamadım. Bu kez gelmeyi, aranızda olmayı çok istiyorum. Herhangi bir aksilik ya da ani gelişen bir yoğunluk olmaz ise o gün aranızda olmak benim için büyük mutluluk olacaktır” dedi.

SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş ise ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Sayın Bahçeli’den yakın ilgi ve alaka gördük. Kendisine teşekkür ediyoruz. Tanıtım Günleri etkinliğimizde kendisini görmeyi çok istediğimizi belirttik. Umarız o gün bizimle birlikte olurlar” diye konuştu.

 

adminadmin