Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-03-2017 15:09   Güncelleme : 13-03-2017 15:09

Sadef'ten Mhp'ye Ziyaret

Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş ve bağlı bölge başkanları MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal'ı ziyaret etti.

Sadef'ten Mhp'ye Ziyaret

SADEFGenel Başkanı Yıldıray Baş, Sadef Genel Sekreteri Ahmet Yıldız, Sadef İstanbul Avrupa yakası 3. Bölge Başkanı Sait Sever, SADEF Samsun Bölge Başkanı Köksal Akman ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve MHP Samsun Kadın Kolları Başkanı Yüksel Ünal'ı ziyaret etti.

SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, İl Başkanı Taner Tekin ve Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal'a federasyon çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek şunları söyledi; Hemşeri dernekleri o şehrin kültür, örf, adet ve geleneklerinin yaşatılması noktasında büyük önem arz etmektedir. Bu noktada Samsun hemşeri dernekleri Samsunluluk bilincini benimsemiş ve değerlerimizi yaşatma noktasında çaba harcamaktadır. Daha önceki yıllarda gerek istihdam sorunu gerekse mecburiyetler nedeniyle ilimizden yüz binlerce hemşerimiz diğer illere gitmiş oralarda yaşamını idame etmeye başlamıştır. İstanbul, Bursa gibi illerde sayısı binleri aşan Samsunluları bir araya getirerek Samsunluluk ruhunu ayakta tutan başlıca kurum ve kuruluşlar ise hemşeri dernekleridir. Bu anlamda tüm hemşeri derneklerimize sizlerin nezdinde teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum"

adminadmin