Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-08-2016 16:29   Güncelleme : 15-08-2016 16:29

Sadef’ten Samsun Sağlık İl Müdürü Köksal’a Ziyaret

Kısa adı SADEF olan Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş ile SADEF Samsun Başkanı Köksal Akman, Samsun Sağlık İl Müdürü Yusuf Köksal’ı makamında ziyaret etti.

Sadef’ten Samsun Sağlık İl Müdürü Köksal’a Ziyaret

Ziyarette SADEF’in çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Köksal’a bilgi veren SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş Sağlık İl Müdürü Yusuf Köksal nezdinde bütün sağlık çalışanlarının SADEF’in 18-24 Ekim tarihlerinde İstanbul Maltepe’de düzenleyeceği 9. Samsun Tanıtım Günlerine davet etti.

Baş İstanbul Maltepe’de düzenlenecek olan 9. Samsun Tanıtım Günlerinin İstanbul Maltepe sahil miting alanında gerçekleştirileceğini, tanıtım günlerinde Samsun’un mahalli kültürünün tanıtılacağını ve Samsun’un bütün ilçelerinden tarihi ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirileceğini kaydetti.

Samsun Sağlık İl Müdürü Yusuf Köksal ise SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş ile SADEF Samsun Başkanı Köksal Akman’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetlerini dile getirerek İstanbul Maltepe sahil miting alanında gerçekleştirilecek olan tanıtım günlerine katılmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

 

adminadmin