Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-07-2021 09:51   Güncelleme : 08-07-2021 09:51

Salıpazarı YEG Muhtarlarla Buluştu

Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Derneği İlçenin turistik değerlerini ve Eko Turizmin kırsal kalkınmadaki önemini konu alan eğitim ve bilgilendirme toplantısı yaptı.

Salıpazarı YEG Muhtarlarla Buluştu

Köprübaşı Alabalık Tesislerinde yapılan toplantıya YEG Başkanı Hakan Şahin, Belediye başkan Vekili İbrahim Yılmaz, Muhtarlar Dernek Başkanı Erol Gürsoy, Belediye Başkan Yardımcısı Alim Çakır YEG Proje Müdürü Ertuğrul Öztürk ve mahalle muhtarları katıldı. 

Toplantıda konuşan Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Hakan Şahin, YEG’in yapısını, görevlerini,amacını ve yapılan projeler hakkında muhtarlara bilgi verdi. 

Salıpazarı’nın turizm haritasını çıkartıyoruz diyen YEG Başkanı Şahin, “ Derneğimiz muhtarlarımızla iç içe olması gereken bir dernek. Özellikle kırsalda siz değerli muhtarlarımızla yapacak çok işimiz var. Sizlerle birlikte ilçemizin turizm potansiyelini ortaya çıkartarak Salıpazarı’nı çekim merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yerel Eylem Grubu Proje Müdürü Ertuğrul Öztürk ise bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması düşünülen projeler hakkında bilgi verdi.

Dernekle ilgili yapılan sunumun ardında katılımcılara Salıpazarı ilçesinin kısa tanıtım filmi izlettirildi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN