Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-02-2021 08:39   Güncelleme : 04-02-2021 08:39

Salıpazarı'na Tabiat Parkı

Salıpazarı İlçesinde turizm yatırımları devam ediyor.

Salıpazarı'na Tabiat Parkı

Salıpazarı Belediyesi ve Yerel Eylem Grubu Derneği’nin girişimleri ile başlatılan turizm çalışmaları kapsamında Kınalık Yaylası ve Çağlayan Takım Şelalelerinin olduğu bölgede “Tabiat Parkı” için incelemelerde bulunuldu.

 

TABİAT PARKI İÇİN İNCELEME

Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ve Samsun Şube Müdürlüğü heyetleri ile Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Kınalık Yaylası ve Çağlayan Takım Şelaleleri bölgesinde Tabiat Park çalışmaları için yer ve güzergâh tespiti incelemelerinde bulundu.

 

SALIPAZARI’NI DÜNYAYA TANITACAĞIZ

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçemiz tarihi ve doğal güzellikleri ile turizm potansiyeline sahiptir. Keşfedilmeyi bekleyen, gün yüzüne çıkmamış o kadar harika yerlerimiz var ki, bütün çabamız Salıpazarı İlçemizi önce ülkemize sonrasın da ise dünyaya tanıtmaktır.

PROJE İÇİN İŞ BİRLİĞİ

Bu günde  Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ekiplerince Kınalık Yaylamız ve Çağlayan Şalelerimizin olduğu bölgede bir tabiat parkı projemiz için fikir alış verişinde bulunmak üzere bir araya geldik. Projeyle ilgili gerekli kurumlarla iş birliği içersinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN