Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-04-2021 07:56   Güncelleme : 05-04-2021 07:59

Samkon Genel Başkan Adayı Kaya Aşçı "SAMKON'u Kiradan Kurtarmak İçin Özel Mülkümü Bağışlayacağım!"

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkan adayı olan iş adamı Hasan Kaya Aşçı, başkanlık görevine seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri tek tek açıkladı.

Samkon Genel Başkan Adayı Kaya Aşçı

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nun(SAMKON) 9 Nisan Cuma günü gerçekleştireceği kongreye genel başkan adayı olarak katılacak olan iş adamı Kaya Aşçı, vaatlerini açıkladı. İstanbul-Kağıthane Yahya Kemal Spor Salonunda yapılacak 4'üncü SAMKON Genel Kurulu nedeniyle genel başkan adaylığını ilan eden Kaya Aşçı, seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri kamuoyuna duyurdu.

SAMKON Genel Başkan Adayı Aşçı, yaptığı açıklamada göreve seçilmesi durumunda hayata geçirecekleri projeleri şu şekilde açıkladı.

SAMKON'u kiradan kurtarmak için İstanbul'un Beşiktaş- Barbaros Bulvarı’nda bulunan özel mülkümü bağışlayacağım.

Her alandan güçlü bir yönetim kurulu oluşturup, sağlanan gelirler ile eğitim gören daha çok çocuğumuza burs vereceğiz.

İş dünyasını harekete geçirip İstanbul’da Türkiye’deki hemşerilerimizi temsil edebilecek Samsun Park projesini gerçekleştirmek için çalışacağım.

Her yıl düzenli Samsun Tanıtım Günleri ve geniş katılımlı iftar programları düzenleyeceğiz.

Birlik ve beraberlik çizgisini her zaman koruyarak, Samsunluların kendi içinde güç birliğini yeniden tesis edeceğiz, gönül bağlarını kuvvetlendireceğiz.

Güçlü bir hemşeri grubu olan SAMKON ile hayalimiz olan daha çok siyasi vekil, belediye başkanı, bürokrat, iş adamını İstanbul'da, Bursa'da, Ankara'da, İzmir'de, Samsun'da ve birçok yerde millete ve devlete Samsunlu kazandırmak için çok çalışacağız.

Eğitim, kültür ve sosyal etkinlikler ile Samsun ismini sürekli gündemde tutarak marka şehir olması için yönetimiyle birlikte katkı sunacağız.

Samsunpor'a şahsımın yanı sıra SAMKON olarak desteklerimizi artırarak spora ve sporcuya tam destek olacağız.

Üye federasyonlara yük olan değil, yüklerini hafifleten güçlü bir SAMKON kimliği olacak.

SAMKON’u kurumsallaştırıp marka bir konfederasyon yapacağız.

Recep YAZGANRecep YAZGAN