Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-11-2017 08:53   Güncelleme : 21-11-2017 10:26

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş: Yerli otomobil Samsun’da yapılsın!

Kısa adı SAMKON ve merkezi İstanbul’da olan Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Sezgin Gümüş Yerli ve milli otomobilin Samsun'da yapılması için imza kampanyası başlatacaklarını açıkladı.

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş: Yerli otomobil Samsun’da yapılsın!

SAMKON Genel Başkanı Gümüş Akasyamhaber’e yaptığı ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde milli otomobilini üretmek için harekete geçtiğine dikkat çekerek bu milli hamleye SAMKON olarak tam destek verdiklerini ifade etti.

 İMZA KAMPANYASI BAŞLATIYORUZ

 SAMKON olarak Türkiye genelinde geniş çaplı bir imza kampanyası başlatacaklarını belirten Gümüş, “Samsun'da milli otomobili üretebilecek sanayi alt yapısı var. Samsun, milli mücadelenin başladığı bir şehir. O halde milli ve yerli otomobil Samsun'da yapılmalıdır.

Bizler buna hazırız. Bu işin öncüsü olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu saatten sonra harekete geçtik. Bütün Samsunluları yerli-milli otomobil için seferber olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akasyamhaber İmtiyaz Sahibi Recep Yazgan, Milli Otomobil için Samsun’un öncü olmasına gereken desteği vereceklerini belirterek SAMKON Başkanı Gümüş’e Bütünşehir Dergisi takdim etti. 

 

adminadmin