Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-09-2020 08:58   Güncelleme : 26-09-2020 08:58

Samsun BEM-BİR-SEN İl Başkanlığından Genel Merkeze Ziyaret

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli Bem-Bir-Sen Genel Merkezini ziyaret etti. Ziyarette Gayretli Bem-Bir-Sen’e katılan 200 yeni üyenin üyelik formlarını teslim etti.

Samsun BEM-BİR-SEN İl Başkanlığından Genel Merkeze Ziyaret

Ankara’da bulunan Bem Bir Sen Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarette ilk olarak Samsun Bem Bir Sen İl Başkanı Savaş Gayretli, Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu ve Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever’i ile Uslu’nun makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Samsun Bem Bir Sen İl Başkanı Savaş Gayretli Samsun’da yürütülen sendikal faaliyetler hakkında bilgiler alarak güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Ziyaret sonunda Samsun Bem Bir Sen İl Başkanı Savaş Gayretli, Genel Başkan Uslu’ya Samsun’da Bem-Bir-Sen’e katılan 200 yeni üyenin  üyelik formlarını teslim etti.

 

Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu hem ziyaretten hem de katılan yeni üyelerden dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek; “em-Bir-Sen’e katılan yeni üyelerimize ‘Hoş geldiniz’ diyorum.”dedi.

 

Gayretliye ziyarette Bem Bir Sen Samsun Şube Başkan Yardımcısı Hakan Çiftçi eşlik etti.

 

Samsun Bem Bir Sen İl Başkanı Savaş Gayretli ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada; “ Yapmış olduğumuz ziyarette, üyelerimizin taleplerini genel merkezimize ulaştırma imkanı bulduk. Yeni üyelerimizin katılımı bizlerin ne kadar güçlü bir sendika olduğumuzu bir kez daha ortaya koydu. Yeni üyelerimizin formlarını da bizzat genel başkanımıza arz ettik.  Hizmet odaklı sendikacılık anlayışıyla, kurulduğu günden bugüne, hizmet sendikacılığı yapan Bem-Bir-Sen’e katılan yeni üyelerimize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN