Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-11-2016 13:45   Güncelleme : 10-11-2016 13:45

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Samsun İstihdam Buluşmaları’nda

Samsun Sanayi ve Ticaret Odası tarafından kayıtlı istihdamın teşviki II hibe programı kapsamında yürütülmekte olan “Kayıtlı İstihdam İçin Ortak Fayda, Diyalog ve İşbirliği Projesi” kapsamında gerçekleştirilen "Samsun'da İstihdam Buluşmaları" etkinliğine stant açarak destek verdi.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Samsun İstihdam Buluşmaları’nda

Samsun Haber - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından İstihdam ile ilgili bilgilendirme, tanıtım ve sohbet ortamlarını sağlamak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı’nın Sözleşme Makamı Olduğu, Kayıtlı İstihdamın Teşviki II Hibe Programı Kapsamında yapılan "Samsun'da İstihdam Buluşmaları" etkinliği Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halis Demir Salonu’nda gerçekleştiriliyor.

Etkinliğe stant açarak destek veren Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nin görevlileri, katılımcıları hastanenin meydan, çiftlik ve Büyük Anadolu Doğum Okulu hakkında bilgi verdiler.

Katılımcılara broşür dağıtan Büyük Anadolu Doğum Okulu eğitmenleri Uzm. Psk. Selin Pekşen, Uzm. Dyt. Sevinç Sevinçer ve Spor Eğitimeni Deniz Kocaman, Karadeniz'de ilk ve tek olan, kısa bir süre önce kurulmasına rağmen büyük bir başarı sağlayarak geniş bir kitleye hitap eden Doğum Okulu'nun anne adaylarının doğum öncesine ve sonrasına hazırladıklarını dile getirdiler. 

HER ZAMAN FİKİRLERİNE SAYGI GÖSTERİYORUZ

İş arayanlarla iş verenlerin bir araya geldiği böyle bir etkinlikte olmaktan mutlu olduklarını dile getiren Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, "Hastanemiz, nitelikli personel istihdam etmek ve sürekli eğitimle gelişimlerini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.  Katılımcı, takım ruhu ve birbirimize duyduğumuz güven hastalarımıza sunduğumuz sağlık hizmetinin kalitesini en üst seviyelere çıkartmaktadır. Çalışanlarımızın her zaman fikirlerine saygı göstererek, önerilerinden yararlanmaktayız. Bu anlamda İnsan kaynaklarımızın yönetiminin temel amacı, işletmenin sahip olduğu insan gücünü etkin, verimli ve insanın mutluluğunu sağlayacak biçimde değerlendirmektir.  Personel seçme, eğitim, performans değerlendirme, kariyer planlaması, ödüllendirme, işletme kültürünün yerleştirilmesi, çalışanların motivasyonlarının arttırılması, sağlık ve güvenliklerinin sağlanması, yasal haklarının korunması gibi işlevlerini yerine getirmektedir." dedi.

 

adminadmin