Sağlık
Giriş Tarihi : 30-03-2018 12:47   Güncelleme : 30-03-2018 12:47

Samsun Esnaf ve Sanatkarları Odası başkanı Eyüp Güler

VM Medicalpark Samsun Hastanesi Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ile TESK kart anlaşması yaptı.

Samsun Esnaf ve Sanatkarları Odası başkanı Eyüp Güler

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar odasına üye her esnafımıza, dağıtımı  kısa sürede  odalardan tamamlanacak olan TESK Kart ile aldıkları hizmetlerden indirim olanağı sağlanacaktır.

Samsun Esnaf ve Sanatkarları Odası başkanı Eyüp Güler’in hastane yönetimine teşekkür ziyaretinde ’’Bu işbirliği bizler için çok önemli. Güçlü esnaf güçlü bir Türkiye demek. Sağlık alanında yaptıkları bu güzel girişimden dolayı VM Medicalpark Samsun Hastanesi Genel Müdürü Sayın Hakan Özcan’a tüm esnaf arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 Pazarlama Müdürü Seda Öztürk ve ekibinin Amasya Esnaf-Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Köse ve Sinop Esnaf-Sanatkarlar Odası Başkanı  Haydar Gündoğdu ‘ ya  yaptıkları ziyarette, Tesk Kart’ ın tüm avantajları anlatılırken,  bu avantajlardan  tüm esnaflar ve birinci derece akrabalarının faydalanabileceği bilgisi verildi. 

VM Medicalpark Hastanesi Genel Müdürü Dr.Hakan Özcan ise yaptığı konuşmada’’Esnafımız bizim baş tacımız, bende bir esnaf çocuğu olarak biliyorum ki bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasında esnaflarımızın yeri doldurulamaz. Biz de tüm Medicalpark Grup hastaneleri olarak esnaf ve sanatkarlarımıza özel bir TESK kart uygulmasına geçmenin sevincini yaşıyoruz. Esnaf arkadaşlarımıza destek olabildiysek ne mutlu bizlere’’dedi.

 

adminadmin