Güncel
Giriş Tarihi : 24-10-2020 08:27   Güncelleme : 24-10-2020 08:59

Samsun Gazi Devlet Hastanesi Doktorların Tavırları İyice Bezdirdi!

Samsun Gazi Devlet Hastanesi doktorlarının hastalara ve hasta yakınlarına tavırları hasta doktor anlayışının çok uzağında.

Samsun Gazi Devlet Hastanesi Doktorların Tavırları İyice Bezdirdi!

Samsun Gazi Devlet Hastanesi’nde doktorların hastalara ve hasta yakınlarına davranışları sürekli şikayetlere konu oluyor.

İşte o şikateylerin bazıları;

 

GÖZ HASTALIKLARI DOKTORU İŞİNİ YAPMIYOR

Dr. Ömer İ. Gazi Devlet Hastanesi göz hastalıkları doktoru işini yapmıyor. Hastalara ters ters konuşuyor. Emir verip duruyor dava açmaya hazırlanıyorum. Bu kadar terbiyesizlik olmaz. Bunun gibileri doktor yapıyorlar sonra başımıza kral kesiliyorlar. Bir doktor bunu yapmamalı.

 

DOKTOR ÇOK İLGİSİZ DAVRANDI!

Bugün gittiğim dahiliye bölümünde doktor F.O. ilgisizliği umursamazlığı. Odaya girdim adımı sordu söyledim, başka sekreter geldi bu sırada onunla muhabbete başladı ikinci kez adımı sordu sonra tekrar muhabbete devam 3. Kez sorduğunda söylemedim, bu kez rica etti her neyse o an umudu kestim zaten Beni gastroentroloji bölümüne yönlendirdi,182 'yi aramamı söyledi. Aradım ve doktor yönlendirmediği için randevu verilmiyor, doktorun odasının telefonu açılmıyor. Bu kadar rahatlık, saygısızlık görmedim. Beni dinlediğini bile düşünmüyorum kafasına göre de ilaç yazdı.

 

DOKTOR VE SEKRETERİ

182'den göz doktoru Ömer İ. beye 2 hafta önceden randevu aldım. Randevu saatime 1 saat kala arayıp doktorun işi olduğunu muayene olamayacağım söylendi. Başka bir doktorada olamazmışım yeniden randevu almam gerekiyormuş. Yine randevu alsam 2 hafta ileri atacaklar böyle bir saçmalık görmedim. Arayan kızın konuşma tavrı aşırı sorumsuzcaydı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN