Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-11-2020 06:44   Güncelleme : 14-11-2020 06:44

Samsun İcra Dairesi’nden KÖY TÜR Alacaklılarına Duyuru

Samsun İcra Dairesi, iflas nedeniyle tasfiye Halindeki KÖY TÜR Çakıroğlu Gıda-Tarım Ürünleri-Hayvancılık Ve Yem Tavukçuluk-Nakliyat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketinin alacaklılarına bir duyuru yayınladı.

Samsun İcra Dairesi’nden KÖY TÜR Alacaklılarına Duyuru

Duyuruda KÖY TÜR’ün iflasının açıklanmasına kararverildiği belirtilerek müflis hakkında tasfiyenin şimdilik ADİ TASFİYE şeklinde yapılmasının tensip kılındığı kaydedildi.

Duyuruda müflisten alacaklı olanlarla taşınır ve taşınmazlar üzerinde istihkak iddiasında bulunanların bir ay içinde Samsun İcra ve İflâs Dairesine yazılı olarak alacak ve istihkak iddialarını kaydettirmeleri ve delillerini, senet, defter, hülâsası vesaire şeklinde asıl veya onaylı örneklerini tevdi etmeleri istendi.

Müflise borçlu olanların da aynı süre içinde kendilerini ve borçlarını bildirmeleri, aksi halin İcra ve İflâs Kanununun 336 ncı maddesi uyarınca cezai sorumluluğu gerektireceği de belirtilen duyuruda,

Müflisin mallarını her ne suretle olursa olsun ellerinde bulunduranlar, o mallar üzerindeki kanunî hakları saklı kalmak şartıyla bunları aynı süre içinde iflâs dairesi emrine tevdi etmeleri ve etmezlerse geçerli mazeretleri bulunmadıkça cezaî sorumluluğa uğrayacakları ve rüçhan haklarından mahrum kalacakları,

4. 13/01/2021 Çarşamba günü saat 11:00’de Samsun İcra Müdürlüğü Mezat Salonu(Eski Adliye Binası) İlkadım/ SAMSUN adresinde 1. Alacaklılar Toplantısı yapılacağından alacaklıların bu toplantıya gelmeleri veya yetkili bir vekil göndermeleri ve aynı zamanda müflis ile müşterek borçlu olanlar ve kefillerinin ve borcu tekeffül edenlerin veya bunların vekillerinin bu toplantıda hazır bulunmaya hakları olduğu ilan edildi.

Diğer yandan KÖY TÜR’ü borçlarıyla birlikte Halk Banka’sının almak için çalışma başlattığı da öğrenildi.

 

1.Alacaklılar Toplantısı Gündemi

1 - Yoklama

2 - Bügüne kadar yapılan işlemler hakkında alacaklılara bilgi verilmesi.

3- Büro azalarının seçimi

4 - Şirket faaliyetinin devam edip etmeyeceği yönünde oylama

5 - İflas İdare Memurları adaylarının Belirlenmesi

6 - Dilek ve Temenniler

Recep YAZGANRecep YAZGAN