Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-01-2017 08:42   Güncelleme : 11-01-2017 08:42

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen Eğitim-Bir-Sen’i Ziyaret Etti

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Eğitim Bir Sen Samsun Şubesini ziyaret etti.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen Eğitim-Bir-Sen’i Ziyaret Etti

Samsun Haber - Eğitim-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nejdet Güneysu Şube yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette Şube Başkanı Nejdet Güneysu, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ‘e ziyaretleri için teşekkür ederek Eğitim Bir Sen Samsun Şubesi hakkında açıklamalar yaptı.

Eğitim-Bir-Sen Başkanı Nejdet Güneysu Çalışmalar hakkında bilgi vererek “Ülkemizin geldiği noktada Eğitim Camiasının üzerine düşen Büyük sorumluluklarımızın olduğunu paylaştı”

Nejdet Güneysu, “Eğitim-Bir-Sen olarak daha önce yayınladığımız “Öğretmenlik Mesleği ve Statüsü” raporumuz, kamuoyunda geniş yankı buldu. Şimdi de bir yıldır üzerinde çalıştığımız “Müfredatın Demokratikleşmesi” adlı raporumuzu kamuoyu ile paylaşıyoruz. Bu raporumuzun bakanlık ve Milli Eğitim Camiasında geniş yankı bulacağına inanıyoruz.

Samsun’umuzda Eğitim Öğretimin kalitesini artırmak hepimizin görevidir. Bu Konuda Eğitim-Bir-Sen olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

İl Milli Eğitim müdürü Coşkun Esen; Eğitim Bir-Sen’in Eğitimin temel sorunları ile ilgili çalışmalarını ve çözüm önerilerini yakından takip ettiklerini; Müfredatla ilgili yeni önerilerini inceleyeceğini, belirterek teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Nejdet Güneysu, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’e Merhum Mehmet Akif İnan’ın eserlerini ve “Müfredatın Demokratikleştirilmesi” adlı raporu takdim ederek, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini bildirdi.

adminadmin