Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-10-2022 14:45   Güncelleme : 01-10-2022 14:45

Samsun İlkadım Muhtarları Atık Yönetimi Tesisi Kapasite Artışı projesini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum’a Taşıdı!

Samsun İlkadım ilçesi Muhtarları, İlkadım İlçesi, Aşağı Avdan Mahallesi Gürgendağı mevkiinde Samsun Avdan Enerji Üretim Tic. A.Ş tarafından yapılması planlanan Samsun Büyükşehir Belediyesi Entegre Atık Yönetimi Tesisi Kapasite Artışı projesini çeşitli açılışlar için Samsun’da bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile degörüştü.

Samsun İlkadım Muhtarları Atık Yönetimi Tesisi Kapasite Artışı projesini  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum’a Taşıdı!

 

Siyasi partileri ve ilgili kurumları ziyaret ederek bölgelerindeki atık tesisinin kapasite artırımının hem yaşadıkları çevre ve hem de insan ve hayvan habitadı için birer felaket olacağını dile getiren İlkadım Mahalle Muhtarları şikayetlerini bu sefer de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a ilettiler.

İlkadım Gürgendağ Mahalle Muhtarı Muhiitn Arslan Bakan Kurum ile yaptıklareı görüşmey sosyal medya hesabından paylaştı;

Arslan görüşme ile alakalı şunları yazdı;

Çok saygıdeğer İlkadımlı, Gürgendağlı hemşehrilerim bugün Samsun'da bir dizi programa katılan çevre ve şehircilik bakanı Murat kurum ile Ak Parti İl Başkanlığının düzenlediği sivil toplum temsilcileri ve muhtarlar istişare toplantısında bir araya gelerek çöp toplama merkezi ilgili sikayetlerimizi bakan beye bizzat ilettik bakanımızın ilgi alakasından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.

Yaklaşık otuz civarında İlkadımlı muhtarın huzurunda Ankara'dan denetim için ekip göndereceği gerekirse kapatın talimatını vermiş bulundular.

İnşallah konunun takipçisi olacağız sayın bakanımız gelişmeler hakkında bizlerden bilgi alacağını ifade ettiler hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..!!

Recep YAZGANRecep YAZGAN