Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-05-2019 09:12   Güncelleme : 16-05-2019 09:12

Samsun Sağlık-Sen’liler İftarda Buluştu

Samsun Sağlık-Sen Şubesi Anakent Sosyal Tesislerinde dün akşam yoğun katılımlı bir iftar organizasyonu düzenledi. Yaklaşık 1600 kişinin katıldığı organizasyonda gönüllerde huzur yüzlerde tebessüm vardı. Yarının genç Sağlık-Sen’ lileri de unutulmamıştı.

Samsun Sağlık-Sen’liler İftarda Buluştu

İftar programında konuşma yapan Samsun Sağlık-Sen başkanı İlyas Biçer şunları ifade etti.

“Bugün burada Samsunun en büyük iftar sofrasında birlikte olmaktan çok mutluyuz. Birlik ve beraberliğimizin nişanesi olan bu sofrada çocuklarımızı da görmek, yarınlara umutla bakmamızı sağlıyor. Bu manada onların büyüyüp, gelişmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan başta değerli annelerimizin gününü, yine mesleğini icra etmekte her türlü gayreti gösteren ebelerimizin ve hemşirelerimizin haftasını canı gönülden kutluyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Sağlık-Sen üyelerinin büyük ilgi gösterdiği iftar programında Samsun İl Sağlık Müdürü ve Daire Başkanları, kurum yöneticileri, Memur-Sen Konfederasyonunun Şube Başkanları ve Sağlık-Sen Genel Merkez başkan vekili Durali BAKİ programa eşlik etti. Program davetliler tarafından oldukça beğenildi.

adminadmin