Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-08-2019 14:17   Güncelleme : 28-08-2019 14:17

Samsun üniversitesinden MÜSİAD Samsun’a ziyaret!

Samsun üniversitesinden MÜSİAD Samsun’a ziyaret!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Samsun başkanı Haluk Tan’ı ve üyeleri ziyaret eden Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AYDIN ,Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin KAYNAK, Genel Sekreter Doç. Dr. Salih KESGİN ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı İbrahim TAN, üyelere kendilerini tanıttıktan sonra tek tek üyeler ile tanıştılar.

Kendilerini tanıtan üyeler, söz hakkı isteyerek sırayla hocalara sorular yönelttiler. İş hayatının içinde olan kişiler ile eğitim ve öğretimin kesiştiği noktalar üzerinde istişarelerde bulunurken, dernek üyeleri üniversitelerde verilen eğitim hakkında takip ettikleri konularda tavsiyelerde bulundular.

Şehrimizde yeni açılan Samsun Üniversitesi için MÜSİAD Samsun Başkanı Haluk Tan; ‘İlk ve yeni başlayacağınız eğitim –öğretim yaşamınızda başarılı olmanızı temenni ederim. Daha iyi nesiller yetiştirebilmeniz için bizlerde elimizden geleni yapmaya hazırız. Ahlaklı, sağduyulu ,sorumluluk sahibi bireyler yetiştirerek her alanda vatanımızı daha ileri seviyelere getirmeliyiz.. Çalışmalarınız bizler için çok kıymetli, başarılar diliyorum’ dedi.

Rektör Aydın ‘ Öncelikle desteklerinizi esirgemeyeceğinizin bilincindeyiz ve bu konuda gerçekten sizlere olduğu kadar Samsun halkına da ihtiyacımız olacak. Yeni açılan bir üniversite olmanın avantajlarını, imkanlarını elimizden geldiği kadar kullanıyoruz. Üniversitemize gelecek öğrencilerimizin kaliteli eğitim alarak toplumuza her konuda faydalı olabilmeleri için desteklerimizi şehrimizin tüm bireyleriyle birlik olarak göstermeliyiz.’ Dedi.

                                              

adminadmin