Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-12-2017 09:03   Güncelleme : 04-12-2017 09:03

Samsun Valisi Kaymak’ın sözleri Laz Fıkrasına Benzetildi

Ensonhaber internet sitesi Samsun Valisi Osman Kaymak’ın internet aralamalarında Samsun yerine Samsung çıkmasıyla ilgili olarak söylemiş olduğu: "Samsung dünya markası ama Samsun'un önüne geçmemeli" sözlerini Laz fıkrasına benzetti.

Samsun Valisi Kaymak’ın sözleri Laz Fıkrasına Benzetildi

Merkezi Samsun'da bulunan Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Samsun’un etkili tanıtım imkanlarını geliştirmek ve sosyal paylaşım platformlarında Samsun ile ilgili fotoğrafların paylaşımını arttırmak amacıyla 'LikeSamsun' projesini hayata geçirdi.

EN GÜZEL SAMSUN FOTOĞRAFINA ÖDÜL

Proje kapsamında sosyal medya platformlarında 'LikeSamsun' hashtagini oluşturdu ve www.likesamsun.city sitesini kurdu. Site ve hashtag üzerinden Samsun fotoğraflarını paylaşan vatandaşlar arasından en beğenilen fotoğraflar için ise bugün Atakum İlçesi'nde

Tören öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Samsun Valisi Osman Kaymak, internet tarayıcılarında Samsun'un ünlü Samsung markasından sonra geldiğini belirterek söylediği: "LikeSamsun sitesinin açılması ilk göreve geldiğimde önerilmişti. Bu siteye Samsun’un tanıtılması için çok güzel fotoğraflar atılmış. Bunun çok sayıda kişi tarafından görülmesi önemli. İnsanlarda bir merak uyandırmasını umuyoruz.

"SAMSUNG, SAMSUN'UN ÖNÜNE GEÇMEMELİ"

İnsanlar merak sonucu bir yerlere gidiyor. Bazen, 'İnternet tarayıcılarından Samsun’u aratınca Samsung çıkıyor' diyorlar. Ben de bazen Samsun’u aratınca Samsung çıkıyor. Samsung dünya markasıdır ama Samsun’un önüne geçmemesi lazım” şeklindeki konuşması yaygın basında Laz fıkrasına benzetildi.

adminadmin