Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-02-2018 10:08   Güncelleme : 19-02-2018 10:08

Samsun’daki inşaat kavgasını Kürtçe konuştuğu için darp edildi diye servis ettiler!

Samsun’da 2015 yılında meydana gelen, mantolama işini yapan inşaat işçileriyle apartman sakinleri arasında meydana gelen kavganın resimleri sosyal medyada Kürt Türk kavgası olarak yeniden gündeme getirildi.

Samsun’daki inşaat kavgasını Kürtçe konuştuğu için darp edildi diye servis ettiler!

Sivas’ta Kürtçe konuştuğu için halk tarafından darp edildiği iddiasıyla servis edilen fotoğrafın, 2015 Samsun’da mantolama işçileri ile apartman sakinleri arasında çıkan kavgaya ait olduğu ortaya çıktı.

Samsun'da 2015 yılında bir binanın dış cephesine mantolama işi yapan inşaat işçileri ile apartman sakinleri arasında çıkan ve demir çubukların kullanıldığı kavgada 6 kişi hastanelik olmuştu.

Sosyal medyada Türkiye rumuzlu bir hesap tarafından ‘yanlış yapıyorsun Sivas’ başlığıyla Kürtleri ve Türkleri birbirine kışkırtmak için yeniden ısıtılarak gündeme getirilen olayla ilgili olarak bu tür provokasyonlara itibar edilmemesi istendi.

adminadmin