Spor
Giriş Tarihi : 26-01-2019 09:58   Güncelleme : 26-01-2019 09:58

Samsunspor Teknik Menajeri Yücel Uyar'dan taraftara çağrı

Samsunspor Teknik Menajeri Yücel Uyar'dan taraftara çağrı

Kırmızı-Beyazlı taraftara çağrıda bulunan Yılport Samsunspor Teknik Menajeri Yücel Uyar, "Gümüşhanespor maçının rakiplere korku veren birlik ve beraberlik gösterisine dönüşmesi gerektiğini belirterek, "Takımımız için birlik olmaya ve şampiyonluklar yaşamaya var mısınız?"diye seslendi.

Yılport Samsunspor Teknik Menajeri Yücel Uyar, Gümüşhanespor maçı öncesi taraftara çağrıda bulunarak, birlik beraberlik mesajı verdi. Kırmızı-Beyaz renklere aşık neferlere seslenen Yücel Uyar, "Samsunspor’un büyüklüğü kazandığı kupalardan değil sizlerin sevgisinden ve gücünden gelmektedir.Bu öyle bir güçtür ki yeri geldiğinde bir ulusu ayağa kaldıran kurtuluş mücadelesinin ateşini yakmış ve Anadolu’ya yaymıştır.Ne yazık ki şehrimizin en kıymetli temsilcisi Samsunsporumuz, ligin ikinci yarısına kendisine yakışmayacak bir sonuç alarak başladı." dedi

KİŞİLER GELİP GEÇİCİ

Kişilerin gelip geçici olduğunu vurgulayan Yücel Uyar, "Aslolan sonsuz sadakatle bağlı olduğumuz Samsunspor’dur. Camiayı yeniden birleştirmek ve takımımızı öz kaynaklarına yönlendirmek yolunda adımlar attık, atıyoruz. Fakat bu yapılanların hiçbiri sizin ateşleyici desteğiniz olmadan Samsunsporumuzu bulunduğu yerden daha ileriye götüremez. Samsun halkının, Samsunspor için bembeyaz bir gelecek oluşturmak adına bizimle olmasına ihtiyacımız var." diye konuştu.

RAKİPLERE KORKU VERMELİYİZ

Yücel Uyar, Gümüşhanespor maçında ligin ikinci yarısında evlerinde oynayacakları ilk maç olduğunu hatırlatarak, "Bu karşılaşma aynı zamanda rakiplerimize korku veren birlik ve beraberlik gösterisine dönüşmeli.Bu birlikteliğin bizi şampiyonluğa götüreceğini unutmayalım.Haydi büyük Samsunspor taraftarı; Takımımız için birlik olmaya ve şampiyonluklar yaşamaya var mısınız?" diye seslendi.

adminadmin