Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-12-2022 14:02   Güncelleme : 06-12-2022 14:02

Samsunspor’da özlediğimiz tablo!

Samsunspor için bu hafta çok karlı bir hafta oldu. Biri haftanın maçlarını Samsunspor lehine ayarla dese ancak bu sonuçlar alınırdı. Futbol şansı derler ya belki de şans faktörü vardır ve bu sezon bizim lehimize gelişiyordur. Eyüpspor’u hariç tutalım bütün maçlar lehimize sonuçlanıyor, daha ne olsun?

Samsunspor’da özlediğimiz tablo!

Samsunspor’un oyunu her geçen gün gelişiyor ve bunun sonucu olarak puan cetvelinde ikinciliğe yükseldik. Taraftar takıma güvenmeye başladı. “Bu takımdan bir şey olmaz.” Duygusu yerini “İkincilik yetmez şampiyon olalım.” düşüncesine kadar götürdü.

Samsunspor zor günler geçiren Denizlisporu 5-0 gibi farklı bir skor ile yendi. Gollerin ikisini rahatlığıyla taraftara adeta saç baş yolduran Laura attı. Tangue oyunda kaldığı sürece takıma çok katkı verdi. Soner’in yerine sol bek gibi oynayan Harris iyi bir performans sergiledi ve bir de gol attı.

Samsunspor’da takımdaşlık havası oluşmaya başladı. Bir tek Laura buna ayak uyduramıyor gibi. Sebebini anlamak zor ama Laura attığı gole bile sevinmiyor. Olsun böyle goller atsın da sevinmesin. Gol atan sayısının çeşitlenmesi de ayrıca güzel. Bu durum takımın her hattıyla gol kovaladığını gösterir.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN