Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 06-01-2021 08:14   Güncelleme : 06-01-2021 08:14

Samsunspor’u Yazanlar Yanıldık mı?

Samsunspor’u Yazanlar Yanıldık mı?

Samsunsporun sıralamadaki yerine bakılırsa bizler yani Samsunspor’u yazan, çizen ve taraftarın çoğunluğu herkes yanıldı mı?

Samsunspor - Adanaspor maçının spikeri istatistikler verdi. O istatistiklere göre maç başına en çok şut çeken takım 12 şut ile Samsunspor. Maç başına en çok isabetli şut çeken takım 5 şut ile Adanademirspor ile Samsunspor. Oyuna hakim olma maç başına ortalama % 55 ile Samsunspor. Kalesine çekilen 138 şutun 55 isabet etmiş bu alanda da kalesine en az şut isabet eden takım Samsunspor.

Peki biz niye yanıldık? ya da nasıl yanıldık? İmkan buldukça birinci ligin maçlarını izledim. Hele kafaya oynayan takımlar maçlarda bizden çok daha iyi oynadılar. Bize karşı ise yenildiğimiz Bursaspor’da dahil korkarak oynadılar. Bir tek İstanbulspor bizi yenmek için oynadı, onlarda yendi.

Yukardaki istatistikler doğru ise biz aynı isabetli şutu çektiğimiz halde Adanademirspor’dan 6 gol az atmışız. Zaten kafaya oynayan takımların içinde artı averajı en düşük takımın Samsunspor oluşu bunu doğruluyor.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN