Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-02-2018 10:47   Güncelleme : 20-02-2018 10:47

​Samsun’un tanınmış petrol firması Yüceloğlu’nun Kayıp 10 milyon davası tutuksuz devam ediyor!

Samsun’un tanınmış işadamlarından Yüceloğlu Petrolleri sahiplerinden İsmet Yüceoğlu ile Halil Yüceloğlu, kayıp 10 Milyon sebebiyle birbirine girdi.

​Samsun’un tanınmış petrol firması Yüceloğlu’nun Kayıp 10 milyon davası tutuksuz devam ediyor!

İddialara göre, Yüceloğlu Petrol’ün sahiplerinden İsmet Yüceloğlu, hesaplardaki 10 Milyon açıktan sorumlu tuttuğu Halil Yüceloğlu’nu işyerinin üst katında bir sandalyeye bağlayarak işkence ile paranın nerede olduğunu sordu.

Halil Yüceloğlu’nun paranın yerini ve olayı bir türlü üstlenmemesi nedeniyle bir dağ evinde üzerine benzin dökerek işkenceye devam etti.

ÖDEME SÖZÜ VERİNCE SALDILAR

Halil Yüceloğlu’nun mal varlıklarını satmak ve parayı ödemek üzere vekaletname vermeyi kabul etmesine üzerine serbest bırakılmasından sonra şikayette bulunması üzerine savcılık İsmet Yüceloğlu’nu birden fazla kişi ile birlikte işyerinde gece vaktinde yağma, banka ve kredi kartlarını kötüye kullanma, bina dahilinde hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal, cebir ve tehdit kullanmak suretiyle, silahla birden fazla kişiyle birlikte, birlikte kişiyİ hürriyetinden yoksun bırakma, suçlarını işlediklerine kanaat getirerek 48 yıl hapsini istedi.

48 yıl ile yargılanan İsmet Yüceoğlu’nun tutuksuz yargılanması ve denetimli serbestlik uygulanmaması ise kafaları karıştırdı.  

 

adminadmin