Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-02-2018 10:44   Güncelleme : 14-02-2018 10:44

​Savcı Sayan: Bu memlekette Türk ile Kürt ayrımı yapılsaydı Türk Galip Öztürk, Kürt kardeşlerine yardım yapar mıydı!

Savcı Sayan’ın Metro Turizm kurucu fahri başkanı, Samsunlu İşadamı Galip Öztürk’ün Ağrı Spor kulübüne hediye ettiği özel tasarımlı 2+1 otobüsün teslim töreninde yaptığı konuşma Samsun ile Ağrı kardeşliğine sahne oldu.

​Savcı Sayan: Bu memlekette Türk ile Kürt ayrımı yapılsaydı Türk Galip Öztürk, Kürt kardeşlerine yardım yapar mıydı!

Törende Ağrı Spor taraftarları "Ağrı Spor GALİP ile Galip gelecek" tezahüratında bulundu.

Savcı Sayan, Metro Turizm kurucu fahri başkanı, Samsunlu İşadamı Galip Öztürk’ün Ağrı Spor kulübüne hediye ettiği özel tasarımlı 2+1 otobüsün teslim töreninde yaptığı konuşmasında,  Galip Öztürk’ün sadece Ağrı’ya otobüs hediye etmediğini, Samsun ile Ağrı’yı birleştirdiğini belirterek, “Türkiye’nin bir tane Türkiye olduğunu söyledi. Galip Öztürk’ün hediyesi Türk ile Kürt’ün kardeşliğini simgeliyor. Biz Samsun ile Ağrıyı kardeş yaptık, Ladik ile Doğubeyazıt’ı kardeş yaptık, biz Vezirköprü ile Patnos’u kardeş yaptık, biz Alaçam ile Tutak’ı kardeş yaptık. Bir büyük Türkiye’yiz, biriz, beraberiz, birlikte Ağrı’yız, birlikte Samsun’uz.

Bu memlekette, Türk ile Kürt ayrımı yapılsaydı, Türk Galip Öztürk, Ağrıdaki Kürt kardeşlerine eline uzatmazdı. Yabancıların moralini boan budur. Onların moralini bozmaya devam edeceğiz” diye belirtti.

Sayan ayrıca Ağrıspor’un maçı kazanması durumunda Galip Öztürk’ün futbolculara prim vereceğini de sözlerine ekledi.  

adminadmin