Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-11-2017 11:09   Güncelleme : 04-11-2017 11:09

SEBO Gayri Menkul Sebahattin Gülçiçek: Samsun Emlak Zirvesi Hazırlıkları Tamam

Samsun’da gayrimenkul yatırım ve emlak sektöründe hizmet veren SEBO Emlak Yatırım sahibi Sebahattin Gülçiçek, “Sektöre girdiğimiz günden bu güne değişim, gelişim ve ilerlemeyi savunduk. Değişime kimsenin direnemeyeceğini ve gelişilen ve değişen şartlara ayak uydurulması gerektiğini her yerde ifade ettik” diyerek Samsun’da bir Emlak Zirvesi’nin hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek sektörü 15 Kasım Çarşamba tarihinde gerçekleştirilecek olan Emlak Zirvesine davet etti.

SEBO Gayri Menkul Sebahattin Gülçiçek: Samsun Emlak Zirvesi Hazırlıkları Tamam

Gayrimenkul yönetiminin ciddi bir iş olduğuna da vurgu yapan SEBO Emlak ve Gayrimenkul Sebahattin Gülçiçek, sektördeki hızlı değişime ayak uyduramayanların fazla direnemeyeceklerini kaydetti.

Hedeflerini Samsun’da emlak sektörünün sağlıklı bir şekilde gelişerek büyümesini sağlamak olduğunu da vurgulayan Gülçiçek, Emlak Zirvesinin sektöre yeni değer ve farklı bir heyecan katacağını kaydetti.

Samsun’da sektörel olarak belirtilerini hissettiğimiz metal yorgunluğundan bu sıkıntılardan bütün bir sektör olarak el ele ve omuz omuza vererek kurtulacaklarını belirtti.

adminadmin