Güncel
Giriş Tarihi : 01-12-2021 13:34   Güncelleme : 01-12-2021 13:34

Sendikacılığı Diğerlerine Göre Değil Değerlerine Göre Yapmak Üzere Yola Çıktık!

Bem-Bir-Sen Akademi’nin İlk Eğitim Toplantısı Tamamlandı.

Sendikacılığı Diğerlerine Göre Değil Değerlerine Göre Yapmak Üzere Yola Çıktık!

 

Toplantıyı değerlendiren BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli: “Personelimizin haklarını masaya yatırdık. Onların sorunlarını biliyoruz. Çözüm önerileri üretiyoruz. Sorunların çözüme kavuşturulabilmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Sendikamız hak arayışlarını devam ettirmektedir. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Gayretli Antalya’da gerçekleşen BEM-BİR-SEN Eğitim seminerlerinin yoğun katılımla gerçekleştiğini ve bunun sevindirici olduğuna vurgu yaparak: “Sahasında başarılı bir sendikacılık örneği sergileyerek sendikacılık tarihine imzasını atan BEM-BİR SEN’in etkin yetkin çalışkan ve fedakâr camiasını bir kez daha kutluyorum” diye belirtti.

Gayretli açıklamasında; Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın sözlerini hatırlatarak: “Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Gayretli şöyle devam etti;

Yerel Yönetimler Hizmet Kolumuzda emek, hak, adalet ve özgürlük mücadelesinin teminatı Bem-Bir-Sen olarak kamu sendikacılığında, çalışma hayatında yeni bir marka olmak hedefi ile hayata geçirdiğimiz Bem-Bir-Sen Akademi, sendikacılık, sivil toplum, çalışma hayatı ve kamu mevzuatını kapsayan geniş eğitim yelpazesi ile düzenlediği eğitimleri Türkiye’mizin dört bir yanından bini aşkın teşkilat mensubumuzun üç farklı grup olarak ile katılması ile tamamlanmıştır.

DİĞERLERİNE GÖRE DEĞİL DEĞERLERİNE GÖRE

Bem-Bir-Sen olarak sendikacılığı diğerlerine göre değil değerlerine göre yapma iddiasıyla yola çıktık. Anadolu’nun kabul görmüş değerlerini baş tacı ederek memleketin insanını karşısına almış değil onun yanında durarak, kavga zemininde rekabet değil; rekabet zemininde akademik hizmet sendikacılığı diyerek, bu alana yeni bir format atarak başladığımız yolculukta geldiğimiz nokta itibariyle erdemli sendikalar olarak farkındalığımızı ve farkımızı her geçen gün hissettirmeye devam ediyoruz. Bu nedenle akademik sendikacılık adına fikirlerimizi fiiliyata dökebilmek uğruna hayata geçirdiğimiz Bem-Bir-Sen Akademi’nin teşkilatımıza son derece faydalı olacağına inanıyor, üçüncü katılımcı grubumuzun katılımıyla gerçekleşen eğitim toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Recep YAZGANRecep YAZGAN