Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-05-2020 14:57   Güncelleme : 13-05-2020 15:03

Sevdamız Samsun Dokunuyor!

Sevdamız Samsun Platformu, ekmek ve erzak kampanyasının ardından bu kez çocuklar için harekete geçti. Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyacı olan çocuklara ayakkabı hediye etmek için ‘Bir Ayakkabı Bir Mutlu Çocuk’ kampanyasını başlattı

Sevdamız Samsun Dokunuyor!

Sevdamız Samsun Platformu Ramazan ayından önce başlattığı kampanyayı büyük bir hızla sürdürüyor. İlk olarak geliri düşük olan aileleri belirleyerek ekmek ve marka dağıtan platform yönetimi, çalışmalarını erzak kolileri ile sürdürdü. Yüzlerce aileye ulaşan Sevdamız Samsun Platformu’nun yaptığı çalışma takdir topluyor. Platform Genel Başkanı Nuri Seven, “Platform olarak şehrimizin menfaatlerini savunmanın yanı sıra bu memlekette yaşayan herkesin yanında olmaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda bize güvenerek bağışlarını gönderen yardımseverlerin ve yönetimdeki arkadaşlarımızın oluşturduğu bütçe ile ulaşabildiğimiz kadar aileye ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

Ramazan Bayramı’nda da çocuklar için bir kampanya başlattıklarını söyleyen Genel Başkan Nuri Seven, “ Önümüzde Ramazan Bayramı var. Bizim yaş grubumuz ve bizden büyük olanlar iyi bilirler. Bayramlarda alınan ayakkabıları yastığın başına koyarak uyurduk. Yine aynı duygularla imkanı olmayan çocuklarımıza ulaşarak ‘Bir Ayakkabı Bir Mutlu Çocuk’ sloganı ile onlara ayakkabılar hediye edeceğiz. Bu konuda da yaptığımız çalışmalarda önemli adımlar attık. Nokta atışı diye tabir edilecek şekilde çocuklarımızı belirleyerek gerçekten ihtiyacı olanlara bu ayakkabıları ulaştıracağız” diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN