Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-05-2023 13:10   Güncelleme : 12-05-2023 13:10

Son Söz Halkımızın

AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, "Artık aziz halkımızın karar günü geldi. Daha güçlü Türkiye, geleceğimiz için sandıkta en doğru kararı milletimizin vereceğine gönülden inanıyoruz." dedi.

Son Söz Halkımızın

Tekkeköy ve İlkadım ilçesinde programlar gerçekleştiren Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi,  Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde destek istedi. Organize sanayi bölgelerinde  üretime katkı veren firmalar ve çalışanlar ile buluşan Yılmaz, esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

"14 Mayıs tarihi bir dönüm noktası olacak" diyen Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK kadrolara halkımızın bu zamana kadar verdiği destek için gönülden teşekkür ediyoruz. Pazar günü sandık başında olacağız, yine en doğru kararı halkımız verecektir. 21 yılda milletimizin, ülkemizin menfaatleri için, geleceğimizi en iyi şekilde hazırlamak için çok büyük mücadeleler verdik. Fitne ve fesat unsurlarıyla, ülkemizin üzerinde kara bulutlar estirmek isteyenlere dur dedik. Milli ve yerli anlayışımızla bu dik duruş eksilmeden devam edecektir." diye konuştu.

Halkımızın istek ve taleplerini, ülkemizin gereksinimlerini çok iyi bilen ve tüm eksiklikleri giderecek çalışmaları yapan, halkından yana olan bir yönetimin görev başında olduğunun altını çizen Yılmaz,"Her alanda bu zamana kadar yapılan büyük hizmetler, yeni dönemde halkımızın desteğiyle artarak devam edecek. Milletimizin bu zamana kadar duyduğu güvenin tüm gerekleri yerine getirilmeye çalışıldı. Şimdi Türkiye Yüzyılı'nı, büyük şahlanışı inşallah birlikte yaşayacağız. Sandıklardan çıkacak sonuçlar ülkemiz için hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN