Spor
Giriş Tarihi : 30-04-2021 10:22   Güncelleme : 30-04-2021 10:22

Spora ve sporcuya her zaman desteğimiz devam edecek!

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı KASAPOĞLU, Türkiye Turkcell Yıldız-Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım seçmelerinde kendi yaş grubunda 1. olan Azra ARMAĞAN'ı makamında kabul etti.

Spora ve sporcuya her zaman desteğimiz devam edecek!

22-25 Nisan tarihleri arasında Edirne’de düzenlenen Türkiye Turkcell Yıldız-Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım seçmelerine, ilimizi temsilen katılan Yıldız Su Sporları sporcusu Azra ARMAĞAN, yarıştığı; 200 m. serbest, 400 m. serbest, 800 m. serbest ve 1500 m. m. serbest müsabakalarında kendi yaş grubunda 1. olarak büyük başarıya imza attı.

Aldığı başarılı sonuçlar ile gururumuz olan sporcumuz Azra ARMAĞAN'ı makamında ağırlayan İl Müdürümüz KASAPOĞLU, sporcumuzu tebrik ederek ödüllendirdi. 

Azra ARMAĞAN ile sohbet eden İl Müdürümüz KASAPOĞLU, 'Yüzme branşında son zamanlarda alınan başarılar ile ülkemizde güzel bir ivme yakaladık. Spor Kenti Samsun olarak Havuz sayımız artıyor ve biz sporcularımızdan aldığımız güç ile yüzme branşında Markalaşma yolunda iyi bir alt yapı oluşturduk. Sen artık örnek bir sporcusun güzel başarılara imza attın ve daha çok antrenman yaparak çok çalışarak şehrimizi ve ülkemizi ulusal ve uluslararası arenalarda en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bizleri aileni ve antrenörlerini gururlandırdın umarım başarıların ardı arkası kesilmez. Spora ve sporcuya her zaman desteğimiz devam edecek. Seni ve Antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum' dedi.

Ziyarette ayrıca ailesi, Antrenörler; Andaç ATEŞ, Mustafa YILDIRIM, Kulüp Başkanı Salih YILDIZ, Kulüp Koordinatörü Hasan Cem KESKİN ve Yüzme İl Temsilcisi Mustafa PEKŞEN'i yer aldı.

Kulüp Başkanı Salih YILDIZ;'Mayıs ayındaki seçmelerden sonra oluşacak tablo, sporcumuzun milli takım kariyerini belirleyecektir. Biz kendisine sonsuz güveniyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı KASAPOĞLU’na şükranlarımızı sunuyoruz.' dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN