Spor
Giriş Tarihi : 23-06-2020 18:09   Güncelleme : 23-06-2020 18:09

Tanju Çolak Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Başakşehir'in çok iyi bir takım olduğunu dile getiren Tanju Çolak; ''Gündemin Kralı'' programında samimi açıklamalarda bulunarak ekledi; ''Okan Buruk çok iyi teknik direktör oldu yönetim de onu destekliyor. Fatih Terim ve Şenol Güneş teknik direktör yetiştirmeli.''

Tanju Çolak Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

FİNALİN ADI TRABZONSPOR - ALANYASPOR!

İki takımında iyi futbolculardan kurulduğunu ve iyi futbol oynadığını dile getiren gol kralı ''Tanju Çolak'' favorisinin Trabzonspor olduğunu kadrosunun daha iyi olduğunu söyledi ve ekledi kupayı Trabzonspor alır.

 

MAX KRUSE PARAYI SEÇTİ!

Fenerbahçenin alman asılllı futbolcusunun tek taraflı sözleşmesini fes etmesiyle ilgili Tanju Çolak;

Max Kruse'nin parayı seçtiğini söyleyerek, 'artık futbolcularda forma değil para aşkı var' dedi. ''Tanju Çolak''; Türk futbolundaki yabancı futbolcularda para aşkı bitmez ve UEFA her zaman futbolcunun yanında olur diyerek, Max Kruse'nin Fenerbahçeden parasını alacağını söyledi.

 

Ali koç hem kendini hem fenerbahçeyi yönetemedi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Kulübü kongre üyeliğinden istifa ettiğiyle ilgili konuyu değerlendiren ''Tanju Çolak'';

Nihat Özdemir'in gönülden Fenerbahçeli olduğunu 16-17 yıl Fenerbahçe'de görev yaptığını dile getirerek, Fenerbahçe spor kulubünün Nihat Özdemir'in çok üstüne gittiğini Ali Koç'un Nihat Özdemir'e yaptığının etik olmadığını söyledi ve kaybeden Fenerbahçe oldu dedi.

 

Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarına devam eden gol kralı Tanju Çolak;

Ali Koç'un hem kendini hem Fenerbahçe'yi yönetemediğini, aldığı futbolcuların hatalı olduğunu ve bu durumun Fenerbahçe'ye tarafar kaybettirdiğini söyleyerek, konuyla ilgili gelecek sezon takımı Emre Belözoğlu'nun kurması gerektiğini söyledi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN