Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-09-2021 11:28   Güncelleme : 18-09-2021 11:28

Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Ve Trabzon Bölge Birliklerinde Yeni Personel Göreve Başladı!

Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun ve Trabzon Bölge Birlikleri bünyesinde istihdam edilmek üzere alınan kooperatif görevlileri ve ziraat mühendisleri göreve başladı.

 Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Ve Trabzon Bölge Birliklerinde Yeni Personel Göreve Başladı!

Samsun Bölge Birliği hizmet binasında düzenlenen törenle 15 aday personele atama yazıları tebliğ edildi. Törene Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kacır, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Ersoy, Samsun Bölge Müdürü Erol Apaydın, Bölge Müdür Yardımcıları Ahmet Karagaytan ve Harun Murat Çakın katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kacır, törende yaptığı konuşmada, Tarım Kredi ailesine yeni adayların katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Tarım Kredi Kooperatiflerinde çalışmak bir ayrıcalık. Genç arkadaşlarımız bize taze kan olacak, kooperatiflerdeki tecrübeli büyüklerinden de önemli bilgiler öğrenecekler. Tarım Kredi Kooperatiflerinin varlık sebebi olan çiftçilerimize hizmet noktasında aday personellerimizden büyük beklenti içerisindeyiz” dedi.

Atama yazılarını teslim alan aday personellere yönelik alıştırma eğitimleri, 13-15 Eylül tarihleri arasında devam edecek.

Trabzon Bölgede atama heyecanı

Trabzon Bölge Birliğine bağlı kooperatiflerde istihdam edilmek üzere alınan kooperatif görevlileri ve ziraat mühendisleri de düzenlenen tebligat töreniyle göreve başladı. Bölge Birliği toplantı salonunda aday personeller için düzenlenen tebligat törenine, Trabzon Bölge Müdürü Osman Tomruk, Bölge Müdür Yardımcıları Seyfettin Demirci ve Bahattin Yıldız katıldı.

Bölge Müdürü Tomruk, aday personele görev belgelerini tebliğ ederek, “Görev yerleriniz hayırlı olsun, başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Kacır’dan kooperatiflere ziyaret

Başkan Kacır, Samsun Bölge Birliği faaliyet alanında yer alan Sinop, Gerze, Kabalı, Yakakent, Yenice, Gökçeboğaz, Alaçam, Bafra, Örencik, İkiztepe, Doğanca Tarım Kredi Kooperatifleri ve Tarım Kredi Birlik Bafra Çeltik Fabrikası’ nı ziyaret ederek çalışanlar ve ortaklarla görüştü.

Başkan Kacır ve beraberindekiler ayrıca, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu’na ziyarette bulunarak, Ayancık’ da yaşanan sel felaketi nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN