Fikir
Giriş Tarihi : 31-10-2020 07:47   Güncelleme : 31-10-2020 07:47

Tasmalı İki Köpek

“Bir yanlış görürsen elinle düzeltmeye çalış, buna gücün yetmezse, dilinle düzelt, ona da gücün yetmezse kalbinle buğz et” (Hadis-i Şerif)

Tasmalı İki Köpek

Ey iman edenler! Sizden kim dininden dönerse bilsin ki Allah öyle bir kavim getirecektir ki Allah onları sever, onlar da Allah’ı severler; müminlere karşı alçak gönüllü, kâfirlere karşı vakarlıdırlar; Allah yolunda cihad ederler ve hiç kimsenin kınamasından korkmazlar. İşte bu Allah’ın dilediğine verdiği bir lutfudur. Allah’ın lutfu geniştir; O, her şeyi bilir. (Maide suresi 54. Ayeti)

Basından okuduğumuz bu haberle “Fransa'da geçen hafta öğretmen Samuel Paty'nin Hz. Muhammed ile alay eden bir karikatürü sınıfta göstermesinin ardından başı kesilerek öldürülmesi dünya kamuoyunun gündeminden düşmüyor.

Paty’nin ölümünün ardından Fransa'daki bazı kentlerdeki kamu binalarına Hz. Muhammed'in karikatürünün yansıtılması, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un ‘düşünce ve ifade özgürlüğü’ vurgusu yaparak İslam karşıtlığını körüklemesi başta Türkiye olmak üzere pek çok ülkenin tepkisini çekti.”

Fransa da erkek köpeklere takılan isimlerden biride Emanuel dir. (İnternette araştırabilirsiniz)

Fransa Cumhurbaşkanı İslam düşmanı her seferde havlayan köpekte Emanuel Makrondur. Müslümanları sömüren ülkenin başındaki adam kalkmış aşağılık biçimde kusarcasına İslam’a her fırsatta hakaret ediyor.

Macronun şerefsizlikte sınır tanımadığını açıkça görüyoruz. Avrupa sevicilerine de sesleniyorum bu’ mudur özgürlük bu’ mudur adalet. Akdeniz de ve Libyada yaptığımız hamlelerle, Suriyedeki başarılı operasyonlarımızla Fransızları deliye çevirdik, eli boş gönderdik. Bu durumu kendine yediremeyen Köpek Emanuel önce birçok Arap ülkesini hızlıca ziyaret etti, sonra Avrupa birliğine Türkleri durdurun izin vermeyin diyerek çığırtkanlık yaptı buda yetmedi kukla devlet Yunanistanı üzerimize salmaya kalktı.  Ne yaptıysa başarılı olamadı şimdi de bel altı vuruyor. Hakaret onların vazgeçilmez davranışlarıdır. Allahın izniyle bu Fransız köpeğine dersini vereceğiz elbette.

Birde içimizdeki hainlerden bahsedelim. Fırsat kollayan İslam karşıtı, birilerinin maşası olmuş adı Neptün olan bu köpekte gündeme gelmek için İslamı kötülemek için, daha önce çıktığı gibi, sahneye yine çıkmış. Türk düşmanı bu köpek daha öncede şöyle bir paylaşım yapmış.

Hıdırlık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve İzmir Köy Koop.’un başkanlığını yürüten, aynı zamanda Urla Bademler İlköğretim Okulunda matematik öğretmeni olan Neptün Soyer, son derece bozuk bir Türkçe ile Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Af rin. e ,harf düşmüş! Oylar düşerse savaş da çıkarır demişdi eski yol arkadaşlarından biri! Genelkurmay harekat merkezini seyrediyorum, Başbakankmla, gözlerim kapalı” diyerek, hükümetin düşen oyları sebebiyle bu harekata giriştiği imasında bulundu.”

Şimdide deliğinden çıkarak köpeklik yaptığı sahiplerinden puan almak için Instagram'daki şahsi hesabından Peygamberimiz Hz. Muhammed'e (sav) hakaret eden karikatürleri yayınlayan Fransız dergisi Charlie Hebdo'ya destek vermesi İslami kesimlerde tepkilere neden oldu. İzmir halkınıda buradan sesleniyorum kimi seçip alkışladınız farkında’ mısınız? Bu ülke İslami değerler ve şehitlerin kanları üzerine kuruldu, içinde iman duygusu taşıyan herkes bu aşağılık paylaşıma tepki verir. Türk ve İslam düşmanı bu neptüne paylaşımlarıyla yazılarıyla haddini bildirir. Şeytanilere hizmet eden bu iki köpek elbette Allah katında da cezaları verilecektir. Biz hilaliler olarak bu şeytanilerin her daim karşısındayız Allahın izni ile İslam nurunu tamamlayacaktır. Unutmayalım ki, bu dünyada biz iyilerdeniz, ve böyle kalacağız.

Recep YAZGANRecep YAZGAN