Genel
Giriş Tarihi : 04-07-2019 11:21   Güncelleme : 04-07-2019 11:21

Tedavi için sürekli Diyarbakır’dan Ankara’ya gitmesi gereken Ecrin bebek’e Galip Öztürk sahip çıktı!

Nadir görülen bir hastalığının tedavisi için sık sık yaşadığı Diyarbakır'dan Ankara'ya gitmesi gereken Ecrin bebeğin yol masraflarını Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk karşılayacak.

Tedavi için sürekli Diyarbakır’dan Ankara’ya gitmesi gereken Ecrin bebek’e Galip Öztürk sahip çıktı!

Nadir görülen bir hastalığın tedavisi için sık sık Diyarbakır’dan Ankara’ya tedavi için gitmek zorunda kalan dünya güzeli Ecrin bebek için sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir kampanya başlatıldı ve Ecrin bebeğin yol masraflarının karşılanması istendi. O mesajda şu satırlar yer adlı: “Bu bebeğimizin ismi Ecrin. Nadir görülen bir hastalığı var. Sürekli olarak Diyarbakır’dan Ankara’ya tedaviye gitmesi gerekiyor. Ancak ailenin yol masrafı karşılayacak durumu yok Ücretsiz olarak, Ecrin bebeğimizi götürüp, getirecek bir seyahat firması arıyoruz..”

Metro Turizm hemen konuya dahil oldu ve Twitter hesabı üzerinden “Çocuklar geleceğimizdir. Ecrin bebek ve ailesi için otobüslerimiz hazır. Bizlerle DM yoluyla iletişime geçmenizi rica ederiz” dedi. Bunun üzerine Ecrin bebeğin hastalığı nedeniyle otobüse binemediği, bu nedenle uçak masraflarının karşılanması gerektiği öğrenildi.

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ise Ecrin bebeğin tüm uçak masraflarının kendisi tarafından karşılanacağı sözünü verdi. Böylesine güzel bir hamle ile Ecrin bebeğe umut olan Metro Turizm sahibi Galip Öztürk’ün bu hareketi ardından yardım kampanyası yapan hesap şu tweeti paylaştı:

 “Ecrin bebeğimizin sorunu çözülmüştür.. Tedavi süreci boyunca tüm uçak biletleri, Metro holding yönetim kurulu başkanı @Galip_Ozturk tarafından karşılanacaktır.. kendisine ve ilgilenen herkese teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: son.tv

adminadmin