Analiz
Giriş Tarihi : 05-02-2021 09:16   Güncelleme : 05-02-2021 09:16

Teröristler Birleşti!

'Aşağı bakmayacağız' diyerek kargaşa peşinde koşan 'aşağı'lıklar, Siyonist, Sabetayist ve Ermeni uşağı İttihat ve Terakki'nin 'Kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet' sloganını da paylaşarak Müslüman Türk halkını kışkırtmaya çalıştı. Siyonistlere bir karış toprak satmadığı için Sultan Abdülhamid'i tahttan indiren ittihatçıların ağzıyla konuşanların gerçekte kim olduğunu halk çok iyi biliyor.

Teröristler Birleşti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan Melih Bulu’ya dış mihrakların sözcülüğünü yapanlar tarafından tepki yağıyor. Eli kanlı teröristleri affetmesiyle tanınan eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından en az oyu aldığı halde atanan ve CHP kürsülerinde çıkıp konuşma yapan rektörlere alkış tutan zihniyet, milletin iradesiyle yıllardır iktidarda olan Cumhurbaşkanının atadığı Melih Bulu’ya karşı çıkarak kaos ortamı oluşturmaya çalışıyor. Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerini kullanarak yeni bir gezi ortaya çıkarmak isteyenlere siyaset dünyasından sanat dünyasına devlet aleyhtarlığıyla bilinen birçok isim de destek veriyor.

 

SOYKIRIM İFTİRACISI İLE EZAN DÜŞMANI KOL KOLA

Her fırsatta Türkiye düşmanlığı yapan CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Boğaziçi Üniversitesi olaylarını kullanarak polis taşlayan terör sempatizanlarının da yanında yerini aldı. Yaptıkları açıklamalarla CHP’li isimlerin bile tepkisini çeken Tanrıkulu, devlete adeta meydan okumaya devam ediyor. Ezan düşmanlığıyla bilinen CHP’li Sera Kadıgil de Sezgin Tanrıkulu ile el ele gözaltına alınanların peşinden koşuyor. Tanrıkulu ve Kadıgil’le aynı söylemi kullanan PKK’lı hesaplar da Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrencileri kullanarak polise saldıran yandaşlarına destek veriyor. CHP’li Mansur Yavaş, Melih Bulu’nun istifasını isterken, CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da kaosa destek verdi. Devlet düşmanlığında önde gelen isimlerden TİP’li Barış Atay da polise saldırıp hakaret etti.

LGBT’DEN PKK’YA NE ARARSAN VAR

Organize bir şekilde örgütlenen kaosçu hesapların Twitter’da Boğaziçi olaylarını bahane ederek terörist söylemlere girişmesi bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Gerek kendi gerekse sahte hesaplardan devlet düşmanlığı yapan hesapların ortak özellikleri; Karl Marx, Lenin, Stalin, Che Guevara, HDP, CHP, DHKP-C, PKK, FETÖ ve küresel çöplük LGBT fotoğrafları ve paylaşımları yapması.

FETÖ’CÜ HAİNLER DE BOŞ DURMUYOR

ABD’nin kapısında Türkiye’ye saldırmak için tasmalı bir şekilde hazır olda bekleyen FETÖ’cüler her olayda olduğu gibi Boğaziçi hadisesinde de sahneye çıktı. Başta FETÖ’cü vatan haini Emre Uslu, Said Sefa, Adem Yavuz Arslan’la bir başka vatan haini Almanya’ya kaçan Can Dündar da Boğaziçi olaylarında devletin polisine ve milletin iradesine saldırmaya devam ediyor.

‘AŞAĞI’LIKLARDAN ABDÜLHAMİD’LE GÖZDAĞI

‘Aşağı bakmayacağız’ şeklinde uydurdukları sloganla ülkeyi yangın yerine çevirmek isteyen ‘aşağı’lıklar, Müslüman Türk milletinin hassas noktasına saldırarak Siyonist, Sabetayist ve Ermeni uşağı İttihat ve Terakki’nin sloganını da kullandı. Siyonistlere bir karış toprak satmadığı için kin besledikleri Sultan Abdülhamid’i tahttan indirerek İsrail devletinin yolunu açan İttihatçıların torunları ‘Kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet’ paylaşımı yaparak mütedeyyin halkı kışkırtıp sokağa dökmeye ve iç savaş çıkarmaya çalıştı. Başta tüm FETÖ’cüler olmak üzere CHP'li Veli Ağbaba, CHP’li Ali Öztunç, CHP’li Muharrem Erkek, CHP’li Onursal Adıgüzel, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, sözde sanatçılar Bülent Emrah Parlak, Şevket Çoruh, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Sultan Abdülhamid gibi görüp kin beslediklerini ortaya koydu.

 

GÜNDEMDEN DÜŞEN SLOGANA SARILDI

Küresel çöplük LGBT’nin odak noktalarından biri haline gelen ve Müslümanlar için kutsal olan Kabe’yi ayaklar altında çiğneyen LGBT’lileri savunan isimler pes dedirtti. Kabe’yi savunan Boğaziçili öğrencilerin fişlenmesine ses çıkarmayan ve hiçbir işiyle gündeme gelemeyen güruhtan Öykü Serter’e, Sarp Akkaya’ya, Yeşim Salkım’a, Sıla’ya, Leman Sam’a, Mert Fırat’a, Gökhan Özoğuz’a, Rıza Kocaoğlu’na, Sarp Apak, Aylin Aslım, Onur Saylak,  Farah Zeynep Abdullah’a halk büyük tepki gösterdi. Polise saldırıp katil polis diyen ve taş atan, gözaltında terör örgütü mensubu olduğu ortaya çıkan isimlerle aynı safta duran sözde sanatçılara ‘devlet ve polis düşmanısınız’ yorumu yağdı.

Kaynak: Milat - Özlem DOĞAN

Recep YAZGANRecep YAZGAN