Genel
Giriş Tarihi : 24-05-2021 15:50   Güncelleme : 24-05-2021 15:50

Tesettür Kaban Modelleri ve Fiyatları

Kış aylarının vazgeçilmez dış giyim ürünü olan tesettür kaban modelleri hem soğuktan korunmanızı hem de şık ve klas görünmenizi sağlar.

Tesettür Kaban Modelleri ve Fiyatları

Kış aylarının vazgeçilmez dış giyim ürünü olan tesettür kaban modelleri hem soğuktan korunmanızı hem de şık ve klas görünmenizi sağlar. Klasik – spor, şık, kaliteli ve özgün onlarca farklı kaban modelini sizlere sunan Zülays ile severek kullanacağınız kabanlara cazip fiyatlar ile ulaşabilirsiniz!

Tesettür Kaban Nasıl Seçilir?

Doğru tesettür kaban seçimi kişiden kişiye değişiklik gösterir. Herkesin tarzı, vücut tipi, kaban modelinde aradığı özellikler birbirinden farklıdır. Bugün sizlerle kabanınızı alırken doğru seçim yapmanızı sağlayacak öneriler paylaşacağız:

Vücut Tipine Göre Kaban Seçimi

Vücut tipi kabanınızın üzerinize ne kadar yakıştığına doğrudan etki eder. Bu nedenle kabanınızı seçerken, vücut tipinize göre ürün almalısınız. Örneğin eğer omuz kısımlarınız çok genişse bele oturmayan modelleri seçmelisiniz. Ya da kalça kısmınız genişse belden itibaren bollaşan, hafif dökümlü kabanları tercih etmelisiniz.

Kaban Materyali Seçimi

Genel olarak kabanlar pek çok farklı materyalden üretilebilmektedir. Örneğin kruvaze ve tesettür kaşe kaban şık ve klasik bir görünüm sağlarken; pamuktan imal edilen tesettür kabanlar daha spor ve günlük kullanım için uygundur. Bu nedenle giyim tarzınıza uygun materyallerden üretilen kabanları tercih etmelisiniz.

Beden, Renk ve Model Seçimi

Üçüncü ve son adım olarak kaban bedeninizi, sevdiğiniz ve diğer kıyafetlerinizle kombin yapabileceğiniz renk ve modelleri belirleyin. Örneğin, eğer günlük hayatınızda daha çok açık renkli tekstil ürünlerini tercih ediyorsanız hemen renk filtresi yapabilirsiniz. Böylelikle arama kriterlerinizin dışındaki ürünleri inceleyerek vakit kaybetmenin önüne geçebilirsiniz. Zülays sizlere 38 bedenden 50 bedene kadar geniş bir beden yelpazesi sunmaktadır. Aynı zamanda birbirinden farklı onlarca renk ve model seçenekleri de özgün ve size çok yakışacak modellere ulaşmanızı sağlamaktadır.

Şık ve Kaliteli Tesettür Kabanlar Zülays’ta!

Tesettür kaban almak istiyorsanız üzerinizde şık ve kaliteli durması kabanınızı severek kullanmanızı sağlar. Zülays sizlere kaban modellerini sunarken, kaliteli materyal ve imalat teknikleri ile üretilmiş, uzun ömürlü ve şık modelleri seçmektedir. Böylelikle uzun yıllar severek giyeceğiniz, harika kombinler oluşturacağınız kombinlere kolayca ulaşmanız sağlanmaktadır.

Tesettür Kaban Renk ve Modelleri

Zülays sizlere pek çok farklı renk seçeneği ile kaban modelleri sunmaktadır. Bu renk seçeneklerinden bahsetmemiz gerekirse:

  • Kahverengi
  • Bordo
  • Bej
  • Camel
  • Taba
  • Gri
  • Çağla Yeşili
  • Taş
  • Kiremit
  • Haki
  • Siyah

Bu renk seçeneklerinin yanı sıra aynı zamanda Zülays, cepli, kruvaze kapama, fermuarlı, midi, beli bağcıklı, pileli, balon kol gibi pek çok farklı kaşe kaban tesettür modellerini sizlere sunmaktadır. Eğer farklı, özgün, kaliteli, şık ve ekonomik fiyatlar ile tesettür kaban satın alabileceğiniz bir platform arıyorsanız hemen Zülays’ı ziyaret edebilirsiniz. Avantajlı fiyatlar, güvenli ödeme seçenekleri ve hızlı teslimat imkanı ile hem yüzünüzü hem cebinizi güldüren bir alışverişe imza atabilirsiniz!

Recep YAZGANRecep YAZGAN