Güncel
Giriş Tarihi : 28-07-2022 14:58   Güncelleme : 28-07-2022 16:07

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğünden Bir Tuhaf Uygulama

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü, Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre öğretim elemanı alımı için ilan yayımladı.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğünden Bir Tuhaf Uygulama

İlanda Artova Meslek Yüksekokulu’na ders verecek bir kişilik Veterinerlik Laborant ve Veteriner Sağlık Öğretim Görevlisi kadrosu ilanına “Veterinerlik lisans mezunu olmak. Laboratuvar yönetimi ile laboratuvar ve teknik ekipman kullanım uzmanlığı eğitimlerini almış olmak” özel şartı olarak konması dikkat çekti.

Çünkü özel şart olarak belirtilen nitelikler için Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından uzaktan sertifikalı kurs veriliyor.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin açmış olduğu 100 kişilik Laboratuvar Yönetimi ve Teknik Ekipman Kullanımı Eğitim Programı 125 saat online ve 1.350 lira olan kurs ücreti indirimli olarak 640 liraya veriliyor.

Bu şu anlama geliyor, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü tarafından ilana çıkılan öğretim elemanı kadroları için Sürekli Eğitim Merkezi’nde 125 saat ve normalde 1350 lira indirimili olark 640 lira ücretle kurs açılıyor.

Bir kursların her birine 100 kişi katılıyor olmasına rağmen o programlardan alınacak öğretim görevlisi sayısı yalnız ve ancak bir kaç kişi olabiliyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN