Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-06-2023 14:53   Güncelleme : 09-06-2023 14:53

Tramvaylardan Birisi Arıza Yapmış

Samsun'un Canik ilçesinde iki tramvayın çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre biri ağır 26 kişinin yaralandığı bildirildi.

Tramvaylardan Birisi Arıza Yapmış

Samsun Hafif Raylı Sistem’e (SAMULAŞ) ait karşılıklı sefer yapan iki tramvay, Piazza durağı yakınlarında çarpıştı.

Arıza yaptığı için duran tramvaya arkadan gelenin çarptığı kazada, ilk belirlemelere göre vatman ve yolculardan oluşan, 2’si ağır 26 kişi yaralandı.

ARAÇLARDAN BİRİ ARAZI YAPMIŞ

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, Samsun Valisi Zülkif Dağlı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de olay yerine gelerek inceleme yaptı.

Başkan Demir, kaza hakkında bilgi vererek, “Araçların biri arıza yapmış. Arkadan gelen araç da onu geç fark ediyor. Vatmanımızın durumu ağır.

Tespitler yapılıyor” dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN