Güncel
Giriş Tarihi : 16-09-2015 17:30   Güncelleme : 16-09-2015 17:30

Türk Telekom’dan, bilgilendirme ve ürün tanıtım toplantısı

SİNOP (AA) - Türk Telekom tarafından, kurumların ve özel sektörün bilgi işlem personeline yönelik bilgilendirme ve ürün tanıtım toplantısı gerçekleştirildi

Türk Telekom’dan, bilgilendirme ve ürün tanıtım toplantısı

SİNOP (AA) - Türk Telekom tarafından, kurumların ve özel sektörün bilgi işlem personeline yönelik bilgilendirme ve ürün tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Bir otelde düzenlenen toplantıda, konuşan Türk Telekom Kurumsal Müşteri Hizmetleri Müdürü Murat Naci Doğan, Türk Telekom olarak bir entegrasyon sürecine girdiklerini söyledi.

Türk Telekom hizmetlerini kamu kurum ve kurumsal müşterilere hizmetlerinin daha iyi anlatılmasıyla ilgili toplantılar düzenlediklerini ifade eden Doğan, şöyle konuştu:

"Bu yıl Sinop’ta Tanıtım Günleri toplantısının üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Sinop’ta 4 yıl önce başladığımız ve Türkiye'de yapılan ilk toplantımızdı. Dolayısıyla Tanıtım Günleri Sinop’tan başlayan Türkiye geneline yayılan bir proje oldu. Bu kapsamda geçen yıl 35 ilde Tanıtım Günleri projesi hizmeti gerçekleştirildi. Bu yılki toplantımızdaki amacımız, kamu, KOBİ, büyük ölçekli  dediğimiz kurumsal bütün müşterilerimize ürün ve hizmetlerimizi tanıtmak. Bunun için bir araya geldik." 

 

adminadmin