Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-09-2021 10:21   Güncelleme : 27-09-2021 10:21

Vatandaş Sordu, Başkan Sandıkçı Cevapladı

Başkan Sandıkçı, vatandaşın sosyal medyadan ilettiği sorulara YouTube kanalından cevap verdi

Vatandaş Sordu, Başkan Sandıkçı Cevapladı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi’nin YouTube kanalında yayınlanan “Başkana Soru-Yorum” adlı video programında vatandaşın sosyal medyadan ilettiği sorulara cevap verdi. Kişisel sorulardan belediyecilikle ilgili sorulara kadar vatandaştan gelen tüm soruları içtenlikle cevaplandıran Başkan İbrahim Sandıkçı, programa gösterilen yoğun ilgiden dolayı Canikli vatandaşlara teşekkür etti.

İmardan, kaldırım çalışmalarına; temizlik hizmetlerinden, eğitim faaliyetlerine kadar gelen tüm soruları tek tek cevaplandıran Başkan İbrahim Sandıkçı, yapılan çalışmalar hakkında açık ve net açıklamalar yaparak bilgi kirliliğinin önüne geçildiğini ifade etti. İlçenin gelişimi sürecinde sürdürülen tüm hizmetlerde belediye olarak şeffaf ve net çalışma anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Başkan Sandıkçı, en sert eleştirileri bile içtenlikle cevaplandırdığı programla ilgili, “Amacımız insanların önyargılarını kırıp bilgi kirliliğinin önüne geçmektir.” diye konuştu.

“Bilgi kirliliğinin önüne geçmede kararlıyız”

Vatandaşla her vakit iç içe olduklarını dile getiren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Vatandaşımıza kapımız her zaman açık. İstedikleri zaman gelip sorun ve taleplerini bize iletebiliyor. Zaten halkımızla sık sık buluşup bir araya geliyoruz. Vatandaşımızla sağlıklı iletişim kurma adına düzenli olarak mahalle buluşmalarımız gerçekleşiyor. Bilgi kirliliğinin önüne geçme adına vatandaşımızla doğrudan iletişim kurma gayreti içerisindeyiz. Sosyal medyayı da bu amaç doğrultusunda değerlendirmek istiyoruz.” dedi.

Başkandan açık davet

Başkan İbrahim Sandıkçı, sosyal medya hesabı üzerinden gelen sorulara yanıt verdiği program hakkında şu ifadelerine yer verdi: “Vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz video serimizin ilk bölümüne başlamış bulunuyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda aynı şeffaflık ve samimiyet içerisinde halkımızla buluşma gayesi içerisindeyiz. Bu bağlamda gerek benimle ilgili gerekse belediyeciliğe dair merak edilen tüm soruları vatandaşımızdan bekliyorum. Ben de gönderilen soruları içtenlikle yanıtlamaya devam edeceğim. Sosyal medyadan gelecek yeni soruları büyük bir merakla bekliyorum.”

Programın gelecek bölümü için Başkan Sandıkçı’ya soru yöneltmek isteyen vatandaşların “Canik Belediyesi” ve “İbrahim Sandıkçı” sosyal medya hesaplarını ya da Canik Belediyesi web sayfasındaki “Başkana Soru-Yorum” bölümünü kullanabilecekleri duyuruldu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN