Sağlık
Giriş Tarihi : 14-05-2022 13:45   Güncelleme : 14-05-2022 13:45

VM Medical Park Samsun Hastanesi’nden Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi

VM Medical Park Samsun Hastanesi, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ZİÇEV’in ‘Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi’ne ev sahipliği yaptı.

VM Medical Park Samsun Hastanesi’nden Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi

VM Medical Park Samsun Hastanesi’nde bulunan VM Lobi’de kurulan Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi misafirler tarafından büyük ilgi gördü. Kermesin açılışına hastane yöneticilerinden Genel Müdür Vekili Dr. Mustafa Şen ve Genel Müdür Yrd. Fatma Tan Dürüst katıldı. Kermes sonrasında ZİÇEV Başkanı Alaattin Kuru desteklerinden ötürü VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Mustafa Şen’e plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti. ZİÇEV’in açtığı ve tüm gelirinin engelli bireylere bağışlanacağı kermeste gıda satışı yapıldı.

Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi’ne ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Mustafa Şen, “Engelli bireylere destek olmak bizim için çok kıymetli. ZİÇEV’e emeklerinden dolayı, doktorlarımıza, çalışanlarımıza ve misafirlerimize de kermese katkıları için teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN