Yapay zekayı kumara da bulaştırdılar!
SON DAKİKA
Sol Ok
Sağ Ok
Yazarlar - Köşe Yazıları
Akasyam Haber
Advert
ANASAYFA Genel Güncel Gündem Siyaset Samsun Haber Kent Kültürü Türkiye Dünya Ekonomi Kültür Tarih
Yapay zekayı kumara da bulaştırdılar!
20.08.2022 18:10:51

 

Yapay zekayı kumara da bulaştırdılar!

İnsan zekasını taklid eden makinelerle bahis, ganyan, veyahut maç tahminleri yaparak kumar oynama modası aldı başını gidiyor.

İleri teknolojinin en önemli buluşlarından birisi olan yapay zekanın insan yararına kullanmak yerine kumar oyunlarında kullanılması kumar bağımlılarına daha cazip geliyor.

Yapay zeka ile kumar oyununda kazanabilmenin imkansızlığıın anlatan ‘Kumarın Arkasındaki Teknoloji Tuzağı: Yapay Zeka’ isimli youtube kanalında, “Kumar tamamen bir yapay zekâ – psikoloji ve duyguların bir arada kullanıldığı bir sistemdir.

Bu sistemden para çıkarmanız, benzinsiz arabayı hareket ettirme ihtimaliniz kadardır. Kumardan bugün uzak durduğunuzda yarın cebindeki parayı kazandığın anlamına gelir.” Denilerek insanlar kumardan uzak tutmaya çalışılıyor.

Yapay zekayı kumara da bulaştırdılar!
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
GALERİLER
Web Tasarım
iş güvenliği malzemeleri