Türkiye
Giriş Tarihi : 03-09-2020 15:40   Güncelleme : 03-09-2020 15:40

Yapı Kredi Bankasının 30 Ağustos Reklamı Tepki Çekti!

Yapı kredi Bankasının Türk Askerinin cepheden kaçtığını gösterdiği reklam filmine tepki yağdı.

Yapı Kredi Bankasının 30 Ağustos Reklamı Tepki Çekti!

30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili reklam filmi yayınlayan Koç Grubuna bağlı Yapı Kredi Bankası,‘Türk askerinin korkup cepheden kaçtığı’ algısı nedeni ile tepki çekti.

 

ERKEKLER KAÇIYOR KADIN CEPHEYE KOŞUYOR

‘Toplumsal cinsiyet eşitliği’ vurgusu yapılan reklam filmi eleştiriler üzerine apar topar yayından kaldırıldı.

Yapı Kredi Bankası 30 Ağustos reklam filmini duyurduğu sosyal medya paylaşımlarını da sildi. Twitter’da çok sayıda kullanıcı Koç Grubu ve Yapı Kredi Bankasının kadınlar üzerinden skandal bir ayrımcılığa ve kahramanca savaşan Türk askerine hakaret ettiğini yazdı.

 

İşte o yorumlardan bazıları;

 

Biz nerden kaçtık? @YapiKredi, Malazgirt'ten mi? Niğbolu'dan mı? Preveze'dan mi? İstanbul'dan mı? Mercidabık'tan mı? Kırım'dan mı? Zigetvar'dan mı? Plevne'den mi? Kutul Amere'den mi? Antep'ten mi?  Afrin'den mi? Nerden kaçtıkta bu reklamı reklam çekme cüretini gösterdin!

 

kendi gölgesinden korkan asalaklar ,Türk Askerini de kendileri gibi sanıyor ! Türk Askerinde ASLA geri vites yoktur, fren de yoktur ! Ya Şehit Ya Gazi , Ya Zafer Ya Ölüm….

 

Sözde kadın gücünü öne çıkarabilmek için askerimizi harcamış adiler!! Vatanını, askerini sevmeyenden kadın hakları savunucusu da olmaz!!!

 

Koç un parmağı olan biryerde normal birşey beklemek hiç mantıklı mı sizce?

Recep YAZGANRecep YAZGAN