Güncel
Giriş Tarihi : 28-07-2022 11:28   Güncelleme : 28-07-2022 11:28

Yazar Edib Çapanoğlu’nun yeni kitabı pek yakında!

Edib Çapanoğlu sevenlerine çok yakında kitap müjdesini verdi.

Yazar Edib Çapanoğlu’nun yeni kitabı pek yakında!

 

Bu zamana kadar yanımda olan değerli takipcilerim ve dostlarım çok heycanlı bir süreç altında girmiş bulunmaktayım. En kısa süre içersinde şuanda üzerinde çalışmış olduğum Kitabım sizlerle olacak. Bu heycanımı benimle paylaşan değerli takipcilerime ve dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Kitap çıktığı zaman desteklerinizi her zaman ki gibi bekliyor olacağım.

Fitness Eğitmeni Edib Çapanoğlu: “12 Yıldır Aktif Spor Yapıyorum!”

12 yıldır aktif olarak spor yapan ve kendisini pek çok alanda geliştiren Fitness Eğitmeni Edib Çapanoğlu, “Birçok kurumdan kişisel eğitim aldım. Kendimi spor alanında geliştirdim ve geliştirmeye devam ediyorum.” sözleriyle spor kariyerinden bahsetti.

Kariyer hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Edib Çapanoğlu, “5 yıl amatör futbol oynadım. 12 yıldır aktif olarak sporla ilgileniyorum. Ayrıca son 8 yıldır vücut geliştirme-fitness yapıyorum. Spor benim için oldukça önemli. Hayatımın bir parçası olduğunu söyleyebilirim. Bu nedenle küçüklükten beri spor alanında bir şeyler yapmak ve kendimi bu alanda geliştirmek istedim. 2016-2018 yıllarında antrenör olarak çalıştım. 2019-2021 yılları arasında da antrenör/SPA müdürü olarak çalıştım ve bu alanda çeşitli çalışmalarda bulundum.” sözleriyle çalışma hayatının detaylarından bahsetti.

Birçok Kurumdan Kişisel Eğitim Aldım!

Açıklamalarını sürdüren Edib Çapanoğlu, birçok kurumdan kişisel eğitim aldığını da belirtti. “Oldukça fazla alanda kurslara katılıp sertifikalar aldım. Katıldığım kursların sayısı oldukça fazla olsa da bunlardan bazılarını söyleyebilirim: Personal Trainer Level 4, Corrective Exercises, Sporcu Beslenmesi, Endokrin Sistem ve Hormonlar, Bireysel Koçluk, Yaşam Koçluğu, Kişisel Antrenör, İlk Yardım gibi pek çok kursa katıldım. Katıldığım kurslar benim için çok önemliydi. Çünkü kariyer hayatımda önemli yere sahip alanlarda kendimi geliştirme fırsatı buldum. Kendimi geliştirmeye devam edeceğimi de rahatlıkla söyleyebilirim.”

Beslenme, Anatomi ve Sporcu Gıdaları Alanında Sertifikalara Sahibim!

Aldığı sertifikalardan bahsederek açıklamalarını sürdüren Edib Çapanoğlu, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Öğrenmenin yaşı olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenle yaşım ilerlese de kendimi eğitmeye devam ediyorum. 2020 yılında Atatürk Üniversitesinde Spor Yöneticiliğine başladım. Eğitimime devam ediyorum. Bunun yanı sıra beslenme, anatomi ve sporcu gıdaları gibi alanlarda sertifikalara sahibim.

Aldığım sertifikalar, bu alanlarda profesyonel bir şekilde çalışabilmem anlamına da geliyor. Sporu seviyorum, bu alanda çalışmalar gerçekleştirmek de beni mutlu ediyor. İçerisinde bulunduğum alanda İngilizce bilmenin fark yarattığını düşünüyorum. Bu nedenle İngilizce öğrendim ve global anlamda da çalışmalar gerçekleştirmeyi hedefliyorum. Aslında sporla profesyonel bir şekilde ilgilenmek benim için hayaldi, hayallerimi yoğun çalışmalarımla gerçeğe dönüştürdüğümü rahatlıkla söyleyebilirim.”

Recep YAZGANRecep YAZGAN