Video Haber
Giriş Tarihi : 20-08-2016 09:52   Güncelleme : 20-08-2016 09:52

Yazıcıoğlu'nun Yıllar Öncesindeki 'Devlet İçindeki Çete' Açıklaması

BBP'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun devlet içerisinde yuvalanan çetelerle ilgili sert açıklamaları hâlâ hafızalardaki yerini koruyor.

Yazıcıoğlu'nun Yıllar Öncesindeki 'Devlet İçindeki Çete' Açıklaması

 Devletin kılcal damarlarına kadar sızan çetelerle ilgili tartışmalar gündemin ilk sırasındaki yerini korurken vefatının 6. yılına girilen BBP'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun benzer konuyla ilgili sert açıklamaları da tekrar gündeme geldi.

Büyük Birlik Partisi'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu zamanında bu konuya değinmiş, devlet içinde yer alan örgütlenmelerle ilgili Fatih Altaylı'nın Teke Tek programında sert açıklamalarda bulunmuştu.

"Ben Tayyip Erdoğan'ın yerinde olsam bu şikayeti yapmam. Niye yapmam? Devletin kurumlarının içerisine çete girdiyse anasını okurum, ne gerekiyorsa yaparım. Devletin milletin kendine verdiği kalemi kullanacak, devletin milletin kendisine vermiş olduğu imkanları kullanacak ve bana kabadayılık yapacak var mı böyle bir şey?" diyen Muhsin Yazıcıoğlu'nun o zehir zemberek sözleri ölümünün yıldönümünde yeniden hatırlandı...

adminadmin