Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-12-2020 04:00   Güncelleme : 26-12-2020 04:00

Yedaş Yer Altına Aldı, Belediye Üst Yapıyı Yaptı

Samsun’un Salıpazarı İlçesinde enerji nakil hatları yer altına alındı.

Yedaş Yer Altına Aldı, Belediye Üst Yapıyı Yaptı

Geçmiş yılarda bir kısmı yer altına alınan elektrik kablolarının geri kalan kısımlarında Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Şirketi (YEDAŞ) ekipleri tarafından çalışmalar başlatıldı. İlçede, uzun yıllardır kullanılan ve yağışlı ve rüzgarlı havalarda kesintilere yol açabilen elektrik telleri, trafo gibi önemli elektrik malzemeleri de değiştiriliyor. Bu kapsamda Yedaş ekipleri Salıpazarı İlçesi Yavaşbey Mahallesinde enerji nakil hatlarını yer altına aldı. 

 

Çalışmalar nedeni ile bozulan yollar Salıpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yeniden yapılıyor. Belediye Başkanı Halil Akgül yapılan çalışmalar nedeni ile Yedaş’a teşekkür etti. Başkan Akgül, “Yavaşbey Ali Osman Mahallemizde enerji nakil hatları yer altına alındı. Hem görüntü kirliliği giderildi hem de daha güvenli hale geldi. 

 

Yapılan çalışma ve kazı nedeniyle bozulan yollarımızı belediye olarak sıfırdan yapıyoruz. Ekiplerimiz Yedaş’ın ardından hemen kilitli parke ile Ali Osman Mahallemizin yollarını yeniden yapıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN